Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jogos, hogy hazaküldtek a...

Jogos, hogy hazaküldtek a rendőrök?

Figyelt kérdés
Bejöttek a kocsmába, én a pultnál ültem és mikor megláttam őket, csak annyit mondtam, hogy "vége a bulinak". Egyből odajöttek hozzám, hogy igazoltassam magam és kérdezték mennyit ittam. Kérdeztem miért kéne igazoltatnom magam, nem csináltam semmit, elmúltam 18, így nem bűnt az, ha iszok. Mondták hogy most eltekintenek az igazoltatástól mert már ismernek, de menjek haza mert sokat ittam. Nem akartam, így megfenyegettek hogy akkor bevisznek. Miért is?? Ez már nem hatalommal való visszaélés? Így akkor kénytelen voltam beleegyezni és hazavittek. De igazából megzsaroltak. Tehetnek ilyet? Nem volt visszaélés volt a részükről?
2020. febr. 8. 19:11
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
vodka narancs
2020. febr. 8. 21:10
 22/28 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Ha ez így igaz (?) minden, ahogy leírtad...akkor csókolj kezet legközelebb a rendőröknek, hogy hazavittek...

Gyógyszerre töményet iszol...téged a mentő vitt volna el...

2020. febr. 8. 21:15
 23/28 A kérdező kommentje:
Aztán mit érdkli az őket? Az már a mentősök dolga nem az övéke..
2020. febr. 8. 21:46
 24/28 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Meg a tiéd...
2020. febr. 9. 06:35
 25/28 A kérdező kommentje:
És akkor mi van, szerinted úgyis csak trollkodok!
2020. febr. 9. 09:29
 26/28 Micimacko67 ***** válasza:

Nem azt csinálod?

Ha troll vagy, akkor fölöslegesen szórakozol mások idejével...

Ha meg tényleg beteg vagy, akkor is fölöslegesen szórakozol mások idejével...

Számtalan jó tanácsot kaptál már korábbi agymenéseid esetében is...rá se bagóztál egyikre sem...azóta is itt esz a fene...

2020. febr. 9. 09:37
 27/28 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy mit fogadtam meg eddig és mit nem? Honnan tudod hogy nem tettem már panaszt? Ugyan mi okom lenne ezzel trollkodni, egyáltalán hogy találnék ki mindig mást és mást? Tudod milyen rossz, hogy senki nem ért meg? Hogy mindenki megbélyegez a betegségem miatt? Barátkozni nem akarnak velem, párkapcsolatom soha nem lehet, a munkahelyemre is csak azért vettek fel, mert a betegségem miatt kapják utánam a pénzt. Tudod milyen rossz, hogy tisztában vagy ezekkel a dolgokkal, de nem tudsz ellene mit tenni? Legalább lennék teljesen bolond, akkor föl se fognám ezeket. És akkor még a rendőrség is folyton csesztet, csakmert x éve próbáltam öngyilkos lenni, és azóta nem léphetek ki úgy a lakásból, hogy ne figyelnének, hála az én "jóságos" gyámomnak. Azért írom ki a kérdést, mert itt legalább valaki elolvassa és figyel rám. Hiába teszek panaszt, múltkor megtettem, nem foglalkoztak vele. Meglátják a nevemet és egyből kuka, mondván ez bolond...
2020. febr. 9. 09:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Tehát: gyógyszerre iszol, provokálod a rendőrököket, megtagadod az igazoltatást és még neked áll feljebb?
2020. máj. 21. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!