Rendőrök miért verik meg az embereket?
Ez állítólag ilyen nyílt titok, hogy ha valamiért előállítanak valakit, bármiért, nem kell büntetett előéletűnek lenni, akkor a rendőrségen csak úgy kedvtelésből, szórakozásból megverik.
Ennek mi a célja?
Vagy egyszerűen csak szadisták a rendőrök?
"állítólag". Igen, állítólag Soros György is migránshadsereggel akarja elpusztítani Magyarországot. Meg állítólag Pataki Attila ufókkal beszélget.
Akkor alkalmaznak a rendőrök fizikai erőszakot ("kényszerítést"), ha az intézkedés alatt álló személy ellenállást tanúsít.
# 5
Kicsoda Levike?
Ügyészasszony tévedett.
Nem Levike tette fel a kérdést, mert az ÉN vagyok.
De amúgy nem verik. Többször voltam már a rendőrségen kihallgatáson tanúként és volt, hogy rám akartak kenni valami balhét, hogy én követtem el stb. Nem hagytam magam, képes voltam szembeszállni harcolni a nyomozóhatósággal persze csak emberi szép hangon normálisan, hogy nem tudták rámfogni, mivel én ismerem a taktikájukat, trükkjüket, blöfgöket, fogásaikatrám nem is tudnak semmit rámfogni, és soha nem vertek meg, hog vsllja be vagy megverjük. Ilyen Magyarországon nincs. Izsákon volt de az a két rendőr a sitten van.
Olyan viszont volt, hogy Békéscsabán voltam és ott bevittek mint gyanusított, de a járőr úgy vezetett bilincsbe, hogy a fejem lenyomta előre a melkasamig és úgy vezezett. Egyszer úgy össze szeretnék vele futni amúgy de már nemigen fogok.
Szóval nem vernek, nem kell tőlük félni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!