Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Jogos, hogy hazaküldtek a...

Jogos, hogy hazaküldtek a rendőrök?

Figyelt kérdés
Bejöttek a kocsmába, én a pultnál ültem és mikor megláttam őket, csak annyit mondtam, hogy "vége a bulinak". Egyből odajöttek hozzám, hogy igazoltassam magam és kérdezték mennyit ittam. Kérdeztem miért kéne igazoltatnom magam, nem csináltam semmit, elmúltam 18, így nem bűnt az, ha iszok. Mondták hogy most eltekintenek az igazoltatástól mert már ismernek, de menjek haza mert sokat ittam. Nem akartam, így megfenyegettek hogy akkor bevisznek. Miért is?? Ez már nem hatalommal való visszaélés? Így akkor kénytelen voltam beleegyezni és hazavittek. De igazából megzsaroltak. Tehetnek ilyet? Nem volt visszaélés volt a részükről?
2020. febr. 8. 19:11
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
#10 Jó, akkor megyek és panaszt teszek ellenük!
2020. febr. 8. 20:12
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

Ismét #5:

Meg is xopathattak volna a beszólásodért, de mivel elfogultak voltak veled szemben, ezért hazavittek inkább. Ittál már eleget ha ennyire bátor (vagy h'lye) vagy.

2020. febr. 8. 20:13
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok:

Na ez az, amit nagyon nem ajánlok!

Legfeljebb egy figyelmeztetést fognak kapni, esetleg fegyelmit.

Veled szemben viszont az eddigi pozitív elfogultságuk NEGATÍVBA fog fordulni!

Nagyon meg fognak fingatni, ha ezt megléped!

Vagy azt hitted, hogy ezért kirúgják őket? XD

2020. febr. 8. 20:15
 14/28 Micimacko67 ***** válasza:
100%
Te vagy az kérdező akit mindig figyelnek a rendőrök?
2020. febr. 8. 20:17
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ismét #10:

Szerinted honnan tudtam azonnal a közeli ismeretséget?

Én egy "rendőr-család", rendőr ismerősökkel és rokonokkal teli tagja vagyok. Ezen kívül pedig többszörösen büntetett előéletű is vagyok!

Így már érted?

2020. febr. 8. 20:21
 16/28 árokpart ***** válasza:
Egyébként miért ne lehetne véleményt mondani egy intézkedésről. Hiszen pont erről szólt 1989-ben a rendszerváltás. Nem is értem egyszerűen. A 90-es évek elején ilyesmivel nem is foglalkoztak, hogy egy bulin mi történik csak akkor ha esetleg dílerek jelenlétére gyanakodtak vagy valami balhé volt. A razziák is erről szóltak. Nem is csoda, hogy az emberek a 90-es évek eleji, közepi rendőrséget szeretnék visszakapni és ezért van talán néha kissé ellenszenv az állampolgárok részéről, mert ez a mostani egyszerűen nem lehet tudni, hogy mi akar sokszor lenni. Az is érdekes, hogy ha visszanézzük a 90-es évek eleji Kékfény nyilatkozatokat a nyomozók is sokkal lazábbak, emberközelibbek voltak a járőrőkröl nem is beszélve. Ameddig ez nem változik , addig az állampolgárok részéről sem várható feltétlen szimpátia sajnos.
2020. febr. 8. 20:27
 17/28 A kérdező kommentje:
#14 nem figyelnek, ZAKLATNAK.
2020. febr. 8. 20:40
 18/28 Micimacko67 ***** válasza:
100%

Ja igen zaklatnak...bocs...

A legutolsó ilyen kérdésednél azt mondtad, hogy gyógyszereket kell szedned a betegségedre...idegrendszeri betegségedre...

Na akkor...gyógyszerre iszol vagy nem szeded a gyógyszereid?

2020. febr. 8. 20:48
 19/28 A kérdező kommentje:
elvileg nem szabadna rájuk innom, de két pohár nem mennyiség...
2020. febr. 8. 20:52
 20/28 Micimacko67 ***** válasza:
100%

2 pohár mi?

Sör vagy pálinka...nem mindegy...

2020. febr. 8. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!