Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megtámadtak az utcán, jogosan...

Megtámadtak az utcán, jogosan használtam a riasztópisztolyomat, de erre az eddig csak bámészkódo emberek is rámtámadtak. Mit tegyek ilyenkor?

Figyelt kérdés

A szitu::

Az utcán pénzemet követelő késsel hadonászó alak egyre agresszívvá vált, amiért nem adtam neki pénzt. ordítozott, hogy agyjak már. Többen is álltak mellettünk, nézték, hogy most mi lesz.

Egyik pillanatban megfordult, hátrébb ment, pár percig még kiabált, szidalmazott, és egyszer csak késsel nekemrontott. Akkor előrentottam a kabátom alól a risztópisztolyomat és felélőttem egyet. Ekkor elesett elejtette a kést (hatalmas szerencsémre) És elfutott. Ekkor az eddig bámészkodó emberek meglöktek, elvették a pisztolyomat és a földre kényszerítettek és hívták a rendőrséget.

Már kiabáltam ,hogy megtámadott, ott a kés a kezében, és hogy fogják meg, emrt elmenekül, de engem tartottak a földön.

Ez mi volt?? Késes támadót, aki valószínűleg meg akart ölni, mert kb 1 méterről is rohant felém, azt nem érdekli senki, rendőr nem kell, de amikor centikre kerül el a kés, és RISZTÓ lövést adtam le (ZÖLDKUPAKOS) akkor ámár én vagyok a közveszélyes bűnöző.

A rendőrök megérkeztek bilincsben vittek a rendőrautóhoz. Hálistennek a helyszínen kérdeztek ki mindenkit, velem együtt és hamar kiderült, hogy nagyon nem én vagyok a veszélyes. A hüvelyt megtalálták, megnézték, lövedék kilövésére alkalmatlan a fegyverem, még gázpatron sem volt benne. Ott az engem lefogó emberek és a rendőrök előtt köszönömtem meg nekik, hogy gratulálok. emberségből jeles. Aki késsel hadonászik és próbálja megszúrni a másik embert, azt jó móka nézni, de amikor elhárítja a támadást az illatő, na az már nem.

2019. dec. 25. 13:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen legközelebb paprika spré lesz, csak sok tesztből láttam ,hogy nekifutásos késes támadónál lefújhatok akármivel, az futni fog tovább. Hiába égeti mint állat, ha megvág megvág. ... Azok fogtak le, akik az elejétől fogva látták az egészet.
2019. dec. 25. 14:48
 12/20 anonim ***** válasza:
66%

"Mert bizony láttam, hogy azzal voltak elfoglalva, hogy minél jobb poszt legyen az esetből."

Na, ilyenkor bánom, hogy nem vagyok hekker, mert úgy megszüntetném a facebookot és hasonló paraszt posztolgatós "okosságokat", hogy végre befejeződjön az agymosás és felébredjenek az emberek.

ŐRÜLET!

2019. dec. 25. 14:57
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Magyarországon a törvény a bűnözőt védi értsétek meg végre.
2019. dec. 25. 15:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen igen! És még akit el is ítélnek, azokhoz is járnak lelki segítők, akik egy perc után azt mondják h,ogy jajj, hát látszik rajta, hogy már meg is bánta, ártatlan lélek. De bezzeg akit megerőszakoltak, akinek ellopták mindenét, vagy megölték egy családtagját, azoknak max egy teát adnakk, ás 5 perc múlva megkérdezik, na jobban vagy már?

SZÉGYEN!

Amikor én gyerek voltam (40 éve) Akkor falun elverték aki lopott, régebben meg felakasztották. És a falu lakói gyűjtöttek annak, akit megloptak. majdnem minden esetben többet, mint amennyi kár lett. De most meg.. Harcolnak, hogy a bűnözőknek "jó életük" legyen. Az áldozat meg kit érdekel... Túlélte? Túlélte. Oszt akkor mi van? És még a bűnöző lelkét viselte meg az eset mi? Persze.

2019. dec. 25. 15:11
 15/20 A kérdező kommentje:
28 éve budán élek. Nagyon falusi paraszt vagyok :) falun születtem igen, de ellenzem azt az életmódot nyugi
2019. dec. 25. 15:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit ellenzel?

Most írtad le, hogy önbíráskodva kéne felakasztani a tolvajokat.

2019. dec. 25. 15:44
 17/20 A kérdező kommentje:

Én ízt artam ,hogy fel kéne akasztani? Mutasd már meg légyszíves. Az, hogy azt tették, abból te hogy szűrted le, hogy szerintem is azt kéne tenni?

Régen az volt a szokás és mindenki tudta, hogy ez a következménye.

2019. dec. 25. 15:50
 18/20 árokpart ***** válasza:
11%
19-es Ne ám már, hogy a késes tolvajt védd. Óriási szerencséje, hogy városban próbálkozott, mert ezek szerint ott csak főként gázpisztolyokat használnak önvédelemre. Borsod megyében vagy a Viharsarok vagy az ukrán határ közelében rengetegen tartanak otthon swarzban rendes stukkereket is, ahol tanyákon több km-re is laknak egymástól emberek. Ott már nem biztos, hogy a késével nagy legény lett volna.
2019. dec. 25. 21:07
 19/20 árokpart ***** válasza:
55%
18-asnak szólt bocs .
2019. dec. 25. 21:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Feketén elhet mindent. fegyvert is lehet tartani, éleset, ha jó szándékkal tartod. (önvédelemre). De azzal, hogy lepuffantod, és megvédted a gyerekeidet és a feleséged, emg a házat, azzal nincs vége. jönnek a rendőrök, emberölés, illegális fegyvertartás, lőszertartás... Az önvédelem csak enyhít rajta... Meg a lelked is tönkremegy. Szerintem ép elméjű embereknek elég büntetés az emberölésért az, hogy tudják ,hogy kioltottak egy életet.
2019. dec. 25. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!