Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban megtámadtak, de én...

Álmomban megtámadtak, de én sebeztem meg?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki próbál az életben közeledni felém, igazából annyira nem foglalkozom vele, majd eltűnik.

De nemrég láttam őt, ahogy nézett az utcán. Gondolom emiatt is, de olyat álmodtam, ami kicsit se volt romantikus :D

Álmomban ez a srác nekem támadt egy társával fényes nappal, késsel. Én meg ijedtemben kirántottam a kést a kezéből és beleszúrtam az övébe. Lényegében mindkettőnkön lettek sebek, de el tudtam futni.

Nem vagyok nagy híve annak, hogy az álmok üzennek, de szerintetek ez mit jelenthetett?

Nem ismerem a srácot, nem tudom milyen ember, de valahogy ez /hülyézettek le/, olyan volt, mintha üzenet lenne, hogy ne is hagyjam, hogy közeledjen felém.

Mi a véleményetek, azonkívül, hogy idióta vagyok? :D Komoly válaszok is érdekelnek.

2019. júl. 9. 18:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy idióta attól, hogy ilyeneket álmodsz. Már Krúdy Gyula idejében is álmodtak ilyeneket nők, és a nagy álomfejtő-író ilyenkor ezt első rendű szerelmi álomnak diagnosztizálta. A kés egyfajta férfiasságot mutat, és azt, hogy a fiú valóban akar tőled valamit. Az meg, hogy mindketten megsebesültök, jelezhet köztetek veszekedést vagy közelebbi ismeretséget, mindenesetre, mikor vége a kapcsolatotoknak, legyen bármilyen szintű is, te fogsz kikerülni kevesebb veszteséggel.
2019. júl. 9. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!