Mit szóltok ahhoz hogy Kim Kardashian-t brutálisan megtámadták és kirabolták?
2016. okt. 3. 16:35
2/10 anonim válasza:
Hátööö... hogy az rossz, részvétem neki.
De igazából mi a kérdés célja? Bárkit rabolnak ki, az ugyanúgy rossz dolog.
3/10 anonim válasza:
Félre ne értsd amit mondok. De aznap este amikor ezt a nőt kirabolták, szerte az egész világban minimum 100 ember halt meg gyilkosság miatt. Minimum 1000 embert raboltak ki, és minimum 500 embert erőszakoltak meg. Kérdezem én: Mivel másabb ennek a nőnek a kirablása a többiekhez képest?? Azért mert ő celeb?? Én mindenkit sajnálok akit bántanak, legyen ez a nő vagy egy mexicói vagy kínai. Még az állatokat is sajnálom akiket kínoznak, leölnek.
4/10 anonim válasza:
Én ennek kapcsán hallottam először a nevét. Kicsoda ő?
5/10 anonim válasza:
Mi ebben a hírérték? Sajnos világszerte minden percre jut hasonló.
6/10 anonim válasza:
Másokkal is előfordulhat,de ő egy magamutogató nulla értékű celeb. Nem sajnálom. Így járt. Nem fog az éhhalál szélére kerülni ettől.
7/10 anonim válasza:
Engem sem hat meg különösebben. Aki ennyire a kirakatban éli az életét, ne csodálkozzon.
8/10 anonim válasza:
Nem hinném, hogy jobb lenne neki attól, hogy sajnáljuk. Nem ismerem, nem izgat. Emberek ezreinek esik bántódása nap mint nap, nem az én dolgom, hogy törődjek velük.
10/10 anonim válasza:
Semmit. Híresek, gazdagok, CÉLPONTOK!
Legközelebb jobban figyel majd a biztonságára :/ ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!