Ki szerintetek most a nőideál? (celeb) és miért?
Figyelt kérdés
Egy vizsgamunkán dolgozom és egyszerűen nem tudok dönteni... Mert, az hogy Kim Kardashian...abban igazából nem vagyok nagyon biztos... szóval segítenétek.. gyorsan kéne a segítség mert nemsokára végeznem kell...2016. márc. 2. 18:24
1/14 anonim válasza:
Nem szoktam luxus prostikat nyomon követni:)
4/14 anonim válasza:
Gondolom a vizsgamunkádban azt is kifejted, hogy ez korosztályonként változó. Az is fontos, de legalább is befolyásoló, hogy mik mennek a mozikban. Olyankor mindig azokra kattannak rá. Nem?
7/14 anonim válasza:
Nekem Cserpes Laura a nőideálom, de van még rengetegsok szép hölgy.:)
8/14 anonim válasza:
Írok még szépeket, vmeik előző vagyok
Hayley Williams, Demi Lovato, Kovácsovics Fruzsina, Hien, Péterfy Lili, Shakira
9/14 anonim válasza:
Nekem a nő ideálom, a párom. Igaz, nem celeb.
10/14 anonim válasza:
Gratulálok, pontozzatok le, mert nem azt a személyt írtam le, aki nektek tetszik! :"DDD Mert ugye más lehetőség nincs, csak az a jó amit ti gondoltok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!