Titeket akiket zaklatnak vagy népszerűtlenek vagytok és holnapra hírességek lennétek visszanéznétek, hogy kik voltatok vagy inkább reményt nyújtanál a többieknek?
Azaz mondjuk kapnál zöldkártyát Amerikába, hogy kaptál egy szerepet amiben ráadásul nagyobb pénzösszeget fizetnek ki. 0,5-3millió USD-t és nagyon felhívnád magadra a figyelmet jobb értelemben... Egyre több ember akarna veletek kapcsolatban lenni és egyre népszerűbb lennél...
Egy nagyobb házad lenne Amerikában és egyre inkább szabadabb és fellendültebb lennél ésha valaki beszólna neked mindig melléd állna sok-sok ember.
Tudom, hogy az élet nem álomvilág. De a remény hal meg legutoljára. Bár nem pont színész akarok lenni, de azért az is benne van a lapok között.
Akik jelenleg zaklatnak engemet azok tuti, hogy azzal fikáznának engemet, hogy milyen szar vagyok így is meg akkor sem fejeznék be.
Én 17 éves vagyok és tisztában vagyok az USA munkavállalói vízum/zöldkártya beszerzési nehézségeivel, de egy jobb kapcsolattal gyerekjáték(NEM AKAROK FELTÉTLENÜL USAba lakni)
Ti Szerintetek a rosszakaróitok hogyan viszonyulnának ehhez, ha állandóan azt látnák a TV-ben/interneten/moziba, hogy mennyire sikeres vagy és boldog?
Nem akarok ismert lenni, főleg nem világszinten. A rosszakarók meg örülnék, hogy kiborulnak, hogy jobb lettem.
Ehhez elég az is, hogy jobban nézek ki náluk pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!