Ki szerintetek most a nőideál? (celeb) és miért?
Figyelt kérdés
Egy vizsgamunkán dolgozom és egyszerűen nem tudok dönteni... Mert, az hogy Kim Kardashian...abban igazából nem vagyok nagyon biztos... szóval segítenétek.. gyorsan kéne a segítség mert nemsokára végeznem kell...2016. márc. 2. 18:24
11/14 AttillaT válasza:
Nincs konkrét személy idálom! De ha feltűzött szép hajat látok főleg ha felül tupírozva van minél magasabbra annál jobban beindítja a fantáziám nem tudom miért!? Idegesít ha egy nő állandóan kiengedve hordja. Sok mindent elárul egy nőről a hajviselete mégis csak egy korona! Mondjuk Kardashian pont bejön
12/14 anonim válasza:
Avril Lavigne, Taylor Swift, Lidija Bacic is szépek
13/14 anonim válasza:
7.,8., 12. vagyok még, bocsi, eszembe jutott még 2 ,de mondjuk, lehet, a kérdés azóta már nem is aktuális, de szépek még nagyon:
Candice Accola, Nina Dobrev
14/14 A kérdező kommentje:
A kérdés még aktuális...de olyanra gondoltam aki mondjuk nem magyar hanem akit mindenki ismer... Köszi a válszokat amúgy :)
2016. márc. 14. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!