Titeket ért már valamilyen atrocitás futás közben? Pl megtámadtak vagy valami?
Dél-Dunántúl:
Kóborkutyák kergettek meg, autósok állítottak meg, lumpenek szólogatnak be és fenyegetnek meg rendszeresen, de ennél komolyabb még nem volt.
Ha nem veszélyes környéken és nem éjjel akarsz futni, akkor az atrocitástól való félelem ne gátoljon a futásban.
Másik futó beszólt, meg előzgetni kezdett utána gúnyosan ugrálgatott előttem. Negyvenes fószer volt.
Ekkor még fiatal voltam és testesebb. Gondolom demonstrálni akarta, hogy ő mekkora jani.
Egyszer csajok ordibáltak valamit utánam.
Nőismerőst jó tíz éve megverte valami részeg barom, leállította mintha kérdezni akarna valamit, aztán ütötte ahol érte.
Másról nem tudok így hirtelen.
Múltkor majdnem szívrohamot kaptam, amikor egy jószándékú kutyasétáltató megérintett a Muzsikus cigányok parkjánál, miközben kötöttem a cipőfűzőm és semmit nem hallottam a fejemen lévő fejhallgatóból szóló zene miatt.
Az első sokk után levettem a fejhallgatót, és megkérdeztem mit akar? Mondta, hogy nagyon vigyázzak, lányként este 10-kor ez egy nagyon veszélyes környék, főleg ilyen figyelmetlenül. Mondtam neki, hogy évek óta futok így, de azt leszámítva, hogy ő most halálra ijesztett, még soha semmi attrocitás nem ért :D
Néha beszólnak, meg dicsérik a seggem, utánam fütyülnek, egyszer egy roma csávó a levezető sétám után hazáig követett, de olyan agresszívan léptem fel, hogy elsomfordált :D
Szóval szerintem nem kell parázni, de azért mindig figyelni kell, és számítani arra, hogy bármikor bármi megtörténhet. De ettől függetlenül én imádok este a városban futni. 25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!