A kutyámmal szoktam futni és valami miatt a bringások nem értik meg,hogy a járdán bringázni szabálysértés,nagy sebességgel járdán bringázni meg verést vonhat maga után,főleg ha elütik egy agresszív kocogó barom kutyáját.Nem olyan gyakori,de egy évben nagyjából kétszer ki kell osztanom a szokásos bal-jobb csapottat az ilyeneknek,meg széttaposom a küllőiket,főleg ha nekik áll feljebb,hogy vigyem arrébb a kutyámat és akkor nem megy neki,és hogy megértsék nem száguldozunk járdán kerékpárral,ott ahol kutyát sétáltatnak meg kisgyerek futkároznak,babakocsit tolnak...meg én kocogok a kutyámmal.
2018. okt. 21. 20:11
12/18 anonim válasza:
Atrocitás nem akkor ér, ha utolérnek? :D
2018. okt. 21. 20:49
13/18 anonim válasza:
Amíg a szüleim környékén éltem, ott próbálkoztam az iskola körül futni akkoriban, de a suli nagy kutyáit tanítási időn kívül kiengedték az udvarra, azok meg a futókat potenciális veszélyforrásnak tekintették és hirtelen, nagy lendülettel rontottak a kerítésnek megugatni, szóval ez elvette a kedvem attól a környéktől. Máshol még nem volt problémám, de jobb elővigyázatosnak lenni.
2018. okt. 21. 22:52
14/18 berkeczy válasza:
en is ..futok...megprobalok...korabban...es...nem..rakom..ki..magam...igy...kevesbe...kapsz...megjegyzeseket...
".nem..rakom..ki..magam..." - Ez alatt pontosan mit értesz?
Nem atrocitás ugyan, de én idén kezdtem futni, van a közelemben (kb. 15-20 perc gyalog) egy futókör. Nem problémás környék, nagy forgalom, tömegközlekedés a közelben, üzletek... stb. Egyik alkalommal, amikor gyalog mentem ki, hosszú sportruhában (egyáltalán nem voltam kihívóan öltözve, semmi smink, és tempósan gyalogoltam, így melegítettem be futás előtt), jött velem szemben egy fiatal pasas (srácnak már nem mondanám, de még férfinak sem igazán), aztán ilyet szólt oda nekem: "szia cica..."
2018. okt. 25. 15:48
17/18 anonim válasza:
Nem futok kietlen helyen amióta egyszer egy pasi elémugrott a fák közül. Messzebb volt még az igaz, és rögtön megfordultam visszafelé futottam, senki nem volt a környéken. Szerintem senki se fusson kietlen helyen egyedül.
2018. okt. 28. 17:08
18/18 anonim válasza:
Én kb 1,5 éve futok rendszeresen kis faluban, de eddig semmilyen atrocitás nem ért. Pedig a szokásos útvonalamban van egy kb. 2 km-es kietlen rész, ahol csak a szántóföldek vannak az út mellett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!