Inkább gyakrabban. Autóalkatrész gyárban dolgozom, kifelé menet mindig szúrópróba szerűen megfémdetektoroznak néhány embert. 98%-ban roma férfiak az ilyen személyek.
2019. szept. 10. 16:14
2/10 anonim válasza:
Még most is félnek a rendőrök olyanokat igazoltatni akik náluk erősebbek és többen vannak. Nem hiszem hogy régebben ez másképp volt. A nagyon izmos nagydarab férfiakat hiába igazoltatják a rendőrök, betöri az orrukat és nem bírják lefogni, megbilincselni, a gumibotot kitépik a kezükből. A pisztolyt pedig nem vehetik elő, csak akkor, ha az egyik rendőrt már félholtra verték.
Fiatalabb koromban mindig menő, jól kinéző, drága biciklikkel nyomtam. Igazoltattak is rendszeresen!
Kipróbáltam valamit:
Fogtam egy '67-es gyártású versenybringát ami már kicsit ütött-kopott. Felszereltem technikailag full-extrára hogy menni is tudjak vele, de a kinézetét meghagytam.
Ennek lassan 10-éve, és azóta EGYSZER igazoltattak!
2019. szept. 10. 16:28
5/10 anonim válasza:
Rendőrök is emberek, féltik a munkájukat vagy a testi épségüket, ukrán rendszámos G-s mercit soha egyetlen mezei rendőrjárőr nem fog igazoltatni.
2019. szept. 10. 16:34
6/10 anonim válasza:
Ez a történet már ott bukik hogy a cigányok nem dolgoznak.
2019. szept. 10. 16:52
7/10 anonim válasza:
Nagyon művelt és tájékozott lehetsz ha azt hiszed soha egy cigány se dolgozott.
Nézd csak meg ezt a videót, kiváncsi vagyok kiszúrod-e a lényeget a 2, 5.perc környéke után.
(Hogy nehogy megfájduljon a kis fejecskéd segítek: a cigány tv riportert kell figyelni,aki nyilatkozik a riportja kapcsán).
2019. szept. 10. 16:59
8/10 anonim válasza:
Megmondta az egyik rendőrkapitány is, hogy van akit nem cseszegetünk, például a kórház igazgatót. A menő verdákat még inkább el kell kerülni mert ki tudja kinek a spanja ül benne aztán a végén még fenyítés lesz meg jutalom megvonás.
2019. szept. 10. 22:28
9/10 anonim válasza:
Nem igaz. Igazoltatás előtt nem tudja a rendőr, hogy ki ül benne. A "menő" verdásokat inkább hamarabb ellenőrzik, mert ott hamarabb találnak esetleg be nem jegyzett átalakításokat.
Már nem igazán lehet látni olyat, hogy a rendőrök kint állnak, és várnak ellenőrizendő autókat. Jobbára már biztosra mennek amikor megállítanak autókat.
2019. szept. 17. 13:06
10/10 Quatermain válasza:
Igazából embere válogatja meg helyileg hol van ez, van az a véglet hogy fenti utasításra ezt meg azt a rendszámú és típusú autót nem szabad, de mást meg igen. A másik viszont az, hogy bárkit megállítanak szúrópróbaszerűen vagy akkor ha szabálytalanságot vettek nála észre és meg is büntetik ha úgy van, származástól, anyagi helyzettől függetlenül. Az utóbbi ritkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!