Tényleg igaz az, hogy a börtönökben a fiatal, lányos kinézetű fogvatartottakat megerőszakolják, vagy ez csak legenda?
Ha leesik a szappan a fürdőben, és valaki gyanútlanul felveszi, azt tényleg megrohanják a kanok?
Az őrök miért nem lépnek közbe?
Megkérdezhetem, hogy akik ilyen jártasak benne, hogy nem is kell szappan, vagy fiatal, lányos külső, anélkül is a hierarchia szerint adott, hogy kit kényszeríthetnek erre, ők hol szereztek ilyen szakértelmet a témában?
Mert pont ez a kérdés, hogy legenda, vagy van valóságalapja. Börtönőr elmondta hogy baromság, de a sok tudós jobban tudja otthon a székéből, hogy mik folynak a börtönben.
Ha ez a kérdés, hogy mi az igazság, nem az, hogy ki milyen mendemondákat tud, akkor minek okoskodnak bele olyanok, akiknek fogalmuk sincs róla?
"Megkérdezhetem, hogy akik ilyen jártasak benne, hogy nem is kell szappan, vagy fiatal, lányos külső, anélkül is a hierarchia szerint adott, hogy kit kényszeríthetnek erre, ők hol szereztek ilyen szakértelmet a témában? "
Én személy szerint Nagyfán. De ez hogy jön ide, és miért személyeskedsz?
18:54
A Bebukottak nem a börtönökről általában, hanem a fiatalkorúak börtönéről szól, ami az egész BV rendszerben a legkeményebb hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!