Ha valaki börtönbe kerül, és csicska lesz, ha ben5 kigyúrja magát, később lehet menő?
Attól függ, hogy hol akarsz "menő" lenni!
A börtönben? Ahhoz nem tudok hozzászólni.
A normális életben egy börtönviselt fazonnak nagyon kell bizonyítania - de nem elsősorban az izmaival - hogy elfeledtesse a társadalommal az előéletét.
Ha ez megtörténik, akkor még mindig csak 0-án lesz, innentől kell elérnie valamit, hogy a szavaiddal élve "menő" legyen.
De lehet, hogy két malomban őrlünk és téged nem a normális élet érdekel, akkor bocsáss meg, hogy raboltam a drága idődet!
Az utolsónak ninca igaza.
Aki menő az mindenhol menő. Aki bárkit megfeltet bárhol az bárkit megfeltet bárhol.
Ne hisztizzél, irány gyúrni, és olvass sok szépirodalmat!
A csicskaság nem súlycsoport kérdése, hanem a mentalitásé. 42F, 168cm, 65 Kg vagyok, 6 év 9 hónappal a hátam mögött.
A válaszom igen, de csak ha elszállíttatja magát máshova, ahol nem ismerik. Ahol egyszer csicska "besorolást" kapott, ott csak nagyon durva viselkedéssel tudna feltörni, akkor viszont psychopatának "minősítenék". Innentől kezdve viszont a hozzá hasonló hülyék kezdenék sportot űzve kóstolgatni!
Magamat mesélem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!