Ha valaki börtönbe kerül, és csicska lesz, ha ben5 kigyúrja magát, később lehet menő?
Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 15:07
11/18 anonim válasza:
Egy brazil börtönben szerintem nem árt ha erős is az ember, nehogy feldarabolják.
12/18 Molyember válasza:
10-es, te erre büszke vagy? Miért kaptál majdnem hét évet?
13/18 A kérdező kommentje:
10 es. Szívesen elolvasnám a történetedet,ha leírod. Hogy lettél menő?
2018. szept. 9. 22:29
14/18 anonim válasza:
Érdekelne engem is az a történet
15/18 anonim válasza:
Hol is kezdjem?
Először is, nem lettem menő, csak a csicska katágóriát sikerült "levetnem".
Ez a majdnem 7 év nem egyszerre volt, hanem 3 nekifutásból.
Nem vagyok büszke, de képmutató sem! Ez voltam én, ennyi.
Ha most elkezdenék egy önéletrajzot "dióhéjban", szerintem a felét sem hinnétek el mivel "süt" a kérdéseitekből hogy laikusok vagytok a börtön kérdésében. Szívesen mesélek ha tényleg érdekel titeket, de nem azért hogy dicsekedjek, sem azért hogy minden második szavamat megkérdőjelezve fikázzatok!
Ha még érdekel valami, nyugodtan kérdezzetek.
16/18 Molyember válasza:
Még jó, hogy laikus a többség, gondolom, te se kalandvágyból kerültél be. Engem az érdekelne, hogy mit követtél el, vagy miket (ha háromból jött össze, akkor ez valami csalásos, lopkodós dolognak tűnik), és hogy mire vitted utána. Volt-e értelme a börtönnek? Mert, ugye, az első után még kétszer bekerültél. Mi kellett volna, hogy ez ne történjen meg, hogy elég legyen egy büntetés?
17/18 mi lenne válasza:
vaze: legelőször is, lehetsz te 60, 80, 160 kilós is, az első lépés tuti hogy bedugják neked a hajórudat, -főleg meg ha e csicskának érzed magad. szép napokat
18/18 anonim válasza:
Az én szememben ha elvégezted az iskolát, van 1 munkahelyed, eltartod magad. Vagy segítesz szüleidnek mert ők már nem tudnak dolgozni akkor is menő vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!