Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha valaki börtönbe kerül, és...

Ha valaki börtönbe kerül, és csicska lesz, ha ben5 kigyúrja magát, később lehet menő?

Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 15:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egy brazil börtönben szerintem nem árt ha erős is az ember, nehogy feldarabolják.
2018. szept. 9. 18:19
 12/18 Molyember ***** válasza:
100%
10-es, te erre büszke vagy? Miért kaptál majdnem hét évet?
2018. szept. 9. 20:47
 13/18 A kérdező kommentje:
10 es. Szívesen elolvasnám a történetedet,ha leírod. Hogy lettél menő?
2018. szept. 9. 22:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Érdekelne engem is az a történet
2018. szept. 10. 04:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Hol is kezdjem?

Először is, nem lettem menő, csak a csicska katágóriát sikerült "levetnem".

Ez a majdnem 7 év nem egyszerre volt, hanem 3 nekifutásból.

Nem vagyok büszke, de képmutató sem! Ez voltam én, ennyi.

Ha most elkezdenék egy önéletrajzot "dióhéjban", szerintem a felét sem hinnétek el mivel "süt" a kérdéseitekből hogy laikusok vagytok a börtön kérdésében. Szívesen mesélek ha tényleg érdekel titeket, de nem azért hogy dicsekedjek, sem azért hogy minden második szavamat megkérdőjelezve fikázzatok!

Ha még érdekel valami, nyugodtan kérdezzetek.

2018. szept. 11. 07:24
 16/18 Molyember ***** válasza:
100%
Még jó, hogy laikus a többség, gondolom, te se kalandvágyból kerültél be. Engem az érdekelne, hogy mit követtél el, vagy miket (ha háromból jött össze, akkor ez valami csalásos, lopkodós dolognak tűnik), és hogy mire vitted utána. Volt-e értelme a börtönnek? Mert, ugye, az első után még kétszer bekerültél. Mi kellett volna, hogy ez ne történjen meg, hogy elég legyen egy büntetés?
2018. szept. 11. 08:48
 17/18 mi lenne ***** válasza:
vaze: legelőször is, lehetsz te 60, 80, 160 kilós is, az első lépés tuti hogy bedugják neked a hajórudat, -főleg meg ha e csicskának érzed magad. szép napokat
2018. szept. 14. 06:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Az én szememben ha elvégezted az iskolát, van 1 munkahelyed, eltartod magad. Vagy segítesz szüleidnek mert ők már nem tudnak dolgozni akkor is menő vagy :D
2022. júl. 20. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!