Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ez szerintetek is igaz, hogy...

Ez szerintetek is igaz, hogy bárkit lenyomozhatnak, megfigyelhetnek indok nélkül is, ha nincs is bizonyítékuk?

Figyelt kérdés

[link]

Én ezt a saját bőrömön is tapasztaltam, természetesen semmit nem követtem el... Meg sem tudom majd, miért nyomoztak, követtek telefon alapján...

2019. júl. 31. 21:14
1 2 3
 11/29 ConnectCare ***** válasza:
97%

Az új Büntetőeljárási törvény (2017. évi XC. tv.) vezette be az ún. előkészítő eljárás intézményét, aminek az a lényege, hogy azért figyelnek meg, hogy megállapítsák, hogy bűncselekmény gyanúja fennáll-e.

Tehát amíg korábban az volt a sorrend, hogy volt egy gyanú és emiatt esetleg megfigyeltek, most azért figyelnek meg, hogy kiderüljön, követhettél-e el esetleg bűncselekményt.

A gond ezzel nyilvánvalóan az, hogy bárki követhet el bűncselekményt, bárkinél van értelme vizsgálni, hogy lehet-e gyanú és ezért ha meg akarnak figyelni, azt nagyon könnyű "lepapírozni".

2019. aug. 1. 08:41
 12/29 anonim ***** válasza:
27%
A másik meg az hogy az fb, gmail stb. titkosít mindent. Nem fogják csak úgy kiadni az adatokat, csak azért mert az orbán patkány frührer csicskái kiatalálták hogy xy ember gyanús. Annyi lenne az egész cégnek.
2019. aug. 1. 08:57
 13/29 anonim ***** válasza:
23%
Már megint a paranoiás emberke... unalmas vagy.
2019. aug. 1. 09:20
 14/29 A kérdező kommentje:

Unalmas? Ezek tények. Ráakadtam a cikkre, ami igenis valóságosnak tűnik, sőt elég durva ha belegondolsz. Főleg, mert én is bizonyíthatom, hogy van ilyen.

Ez a téma minden, csak nem unalmas. De hát gyakoris trollok. Ez az oldal eléggé kormányellenes de nagyon komoly szerintem, néha ilyet is kellene olvasni, nem csak hogy veszélyben az országunk a migránsok miatt.

2019. aug. 1. 10:42
 15/29 anonim ***** válasza:
7%
0-ba pontoznak pedig tényeket írok. Buta gyk
2019. aug. 1. 12:47
 16/29 A kérdező kommentje:

Ehhez nem értek, de Amerikában ugyanúgy a levelezésekhez is hozzáfértek.

Viszont a telefonadatokhoz, lehallgatáshoz minden további nélkül hozzájutnak. Én csak azt tudom, hogy telefon alapján hetekig követtek, nem vicc... Aki nem akarja, ne higgye el. 5 órát dekkolt egy zsaru a fodrász üzlet előtt, ami egy tömbházban volt. Jöttek utánam a boltokba, tesztelgettem, nem véletlen. Először fokozott elllenőrzésnek hittem. Majd mindenhova, tényleg az estek 98 %-ában jöttek utánam. Igazoltattak is, nem egyszer. Az egyik nyomozót meg fel is ismertem, hogy az, látásból tudom. Egy másik megyeszékhelyre jártam tanulni, meg a közeli városba orvoshoz stb. Mikor itthon vagyok falun, nem volt ez.

Ebből egy idő után elege lesz az embernek, meg az egész országból is.

A cikk is bizonyítja, hogy nem paranoia. Egyértelmű a helyzet, az meg mindenki szíve joga elhiszi-e, de bárkivel megtehetik, csak az ügyesebbje ki is szúrja, mondjuk a rendőr autót nem nehéz.

Telefon alapján volt, az tuti.

2019. aug. 1. 22:00
 17/29 anonim ***** válasza:
74%
Akkor nem lépnél le az országból légyszi?
2019. aug. 2. 07:23
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

De a telefont csak gps vagy cella információ alapján tudják követni.

Nem viszed a telefon, probléma megoldva. Ha nem csináltál bűncselekményt akkor hiába követnek.

2019. aug. 2. 07:43
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem, viszont egy ilyen akció sokba kerül, és ok nélkül nem követnek ennyien.
2019. aug. 2. 12:04
 20/29 anonim ***** válasza:
73%

Basszus,ne politizáljatok már ennyien, nem mindenért Orbán a hibás. Minden kormánynak vannak jó és vannak rossz dolgai. Én a politikát pont leszarom. Örüljetek , hogy èltek; hogy van mit enni; hogy még működik a Földünk és becsüljétek és élvezzétek az életet , amíg lehet. Olyan rossz ilyen negatív cikkeket olvasni(véletlenül találtam rá)

És ami meg a rendőrséget illeti, ez a munkájuk , ők csak a dolgukat teszik, nem kell bűnözni és akkor nincs semmi baj. Aki meg bűncselekményt tett, az viselje el,hogy retorzió van. Ha nem lenne rendőrség, elszabadulna a pokol.

Ez ha figyelnek , és nem követtél el semmit ez akár jó is lehet, mert megtudják menteni az életedet ha olyanra kerül sor, de Isten ments, ne legyen ilyen,mármint ,hogy bajod esik ,ilyen ne legyen !

Kicsit legyetek már pozitívabbak.

Írom ezt 39,5 fokos lázzal és tüdőgyulladásos betegen . Én még ha beteg vagyok is próbálok pozitív lenni, hiszen minden nap egy ajándék . Minden rosszban van valami jó

2019. aug. 12. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!