Mi a véleményét arról, hogy július 1. től bárkit megfigyelhetnek anélkül, hogy alapos indok lenne rá?
Ez csak azoknál veri ki a biztosítékot akiknek van rejtegetni valójuk(drogosok stb.)
Engem kimondottan jobban zavar az hogy a facebook stb az adataimmal kereskedik.
Rettegjetek, libsik! :) Ugye ne gondolod, hogy pl. az USA titkosszolgálatai nem végeznek hasonló megfigyeléseket gyanús alakok ellen? ( "bűncselekmény elkövetőjeként szóba jöhetnek") (El nem érve a konkrét bűncselekményre vontkozó alapos gyanú szintjét.) Természetesen ott is bírói engedély alapján, mint ahogy az nálunk is lesz. Ártatlan embernek semmi oka félni egy ilyen megfigyeléstől, szögezzük le.
Én támogatom, hogy minél hatékonyabban üldözzék a bűnözőket, akik persze semmiféle szabályt nem tartanak be.
Ezt most csak Magyar György szerint?
Vagy tényleg?
Az a véleményem, hogy rettegnek.
https://www.youtube.com/watch?v=rCliEu03luw
Nálad mért verte ki a biztosítékot?
7: A magyar állam álarca mögött már rég egy maffiaszervezet van. Inkább a bűnözők akarják felszámolni a becsületes embereket, mert rettegnek tőlük és attól, hogy kimondják az igazságot.
Nem értem, hogyan lehetsz olyan naiv, hogy azt gondold, ez a Te védelmedben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!