Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Szálasi-kormány illegitim...

A Szálasi-kormány illegitim kormány volt?

Figyelt kérdés
Szerintem a Szálasi-kormány illegitim kormány volt. Szerintetek?
2010. júl. 1. 16:17
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
38%
Most arról ne is beszéljünk, hogy Szálasi ugye annyira felelősségteljes volt, hogy a kapituláció helyett inkább szétbombáztatta Pestet, és így vagy úgy megölt emberek százezreinek vére tapad a kezéhez de ugye ilyen apróságokkal nem foglalkozunk, ugye:)
2010. júl. 1. 18:47
 22/52 anonim ***** válasza:
11%

39%!

Muszáj minden válaszodban megemlíteni azt a szót, ami mögé a rablók és bűnözők bújnak és semmire se jó, a "demokráciát"?

2010. júl. 1. 18:48
 23/52 anonim ***** válasza:
38%

59

Én inkább Dr. Samuel Jonhsonnal, a híres szótárkészítővel értek egyet, aki szerint a hazafiság a gazember utolsó menedéke. Jellemzően nem azok az emberek voltak ordas tömeggyilkosok, akik a demokráciában hittek, hanem a hitlerek, sztálinok, castrok, és kimek.

2010. júl. 1. 18:49
 24/52 anonim ***** válasza:
53%

39

Tévedsz. A demokrácia mögé még sunyibb gonosztevők bújnak. Olyanok, akik annyira ravaszak, hogy demokratikusnak mutatják be magukat de a háttérben csendesen végeznek az ellenállással.

2010. júl. 1. 18:51
 25/52 anonim ***** válasza:
24%

59

Feltéve, de meg nem engedve, hogy így vagy: melyik rendszer ölt meg több embert? Melyik hozott nagyobb szenvedést a saját állampolgáraira? Na ugye. De konkrét példákkal hitelesebb lenne az érvelésed.

2010. júl. 1. 18:53
 26/52 anonim ***** válasza:
9%
van.
2010. júl. 1. 18:53
 27/52 anonim ***** válasza:
75%

"melyik rendszer ölt meg több embert? Melyik hozott nagyobb szenvedést a saját állampolgáraira?"

Bajnai és a gazdák öngyilkossága...

Gyurcsány csomag...

Ország eladása idegeneknek...

2010. júl. 1. 18:56
 28/52 anonim ***** válasza:
41%

59

Gulág, Recsk, osztályellenségek,megsemmisítő és átnevelő táborok, Pol Pot és bunkós banditái, stb. Kiütéssel nyertek az antidemokratikus erők.

2010. júl. 1. 19:00
 29/52 anonim ***** válasza:
51%
Mellegesleg, ha neked mondjuk a Sztálin/Rákosi féle ötvenes évek egy szintben vannak Feri gyerek csomagjával, akkor...akkor nem tudom, akkor viccelsz, vagy provokálsz.
2010. júl. 1. 19:01
 30/52 anonim ***** válasza:
11%
Én a 19. századi diktatúrát támogatom, nem a 20. századi szélsőségeket.
2010. júl. 1. 19:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!