A magyar emberen a 600 forintos benzin sem fogna ki?
Úgy veszem észre ahelyett hogy letennék az emberek az autót részlegesen, változatlanul járnak vele, van ahol 4 tagú a család ott a legkisebbnek nincs autója mert 13 éves, a nagyobbik wc-re is azzal jár szerintem, a két szülőt is látom üres kézzel hazaérkezni.
Nekem is van autóm mielőtt valaki támad, csak az én helyzetem annyiból más hogy nekem téríti a meló a kombinált bérletet, így most már nincs unalomból autózás erdei úton, akkor indítom be ha idő szűkében vagyok, vagy ha igen elkezd esőzni és nem csillapodik, illetve boltot járni.
A motorosokon kivételével nem érezhető a forgalom ritkulása, Ők érzékenyebbek az emelésre, mert jobb helyeken szintén van autó is.
Egy pár éve még a konditerem előtt is Kawasaki állt, munkába is sokan jártak olyan motorral, amit most hétvégén vesznek elő 2 napra.
Rajtam nem fogna ki biztos !
Nincs kocsim. Yeeeee
Nekem sincs, binyiglivel járok.
Felőlem emelhetik ötszázcsiliárd-végtelenmilió forintra is a benyát, úgyse veszek belőle :DDDDDD
24.
De mindent amit megveszel a boltban, nem biciklivel szállítják. Vagy füvet legelsz a parkban?
#27 a rápakolt jövedéki adó mennyisége igenis a kormányon múlik.
Mellesleg, mi az uralkodás első szabálya?
MINDENÉRT te vagy a felelős.
Tehát nyugodtan lehet adni nekik az ívet, megérdemlik.
"#25, vidéki vagyok, mi el tudjuk látni magunkat élelmiszerrel, ha beütne a ménkű, úgyhogy nem aggódok."
Szóval nálatok gyártanak a papírzsebkendőtől kezdve a fénycsőig mindent? Frankó iparosodott vidék lehet az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!