A magyar emberen a 600 forintos benzin sem fogna ki?
Úgy veszem észre ahelyett hogy letennék az emberek az autót részlegesen, változatlanul járnak vele, van ahol 4 tagú a család ott a legkisebbnek nincs autója mert 13 éves, a nagyobbik wc-re is azzal jár szerintem, a két szülőt is látom üres kézzel hazaérkezni.
Nekem is van autóm mielőtt valaki támad, csak az én helyzetem annyiból más hogy nekem téríti a meló a kombinált bérletet, így most már nincs unalomból autózás erdei úton, akkor indítom be ha idő szűkében vagyok, vagy ha igen elkezd esőzni és nem csillapodik, illetve boltot járni.
A motorosokon kivételével nem érezhető a forgalom ritkulása, Ők érzékenyebbek az emelésre, mert jobb helyeken szintén van autó is.
Egy pár éve még a konditerem előtt is Kawasaki állt, munkába is sokan jártak olyan motorral, amit most hétvégén vesznek elő 2 napra.
Minél magasabb lesz a benya ára, annál kevesebben veszik meg. Emelhetik még tovább is, annyit érnek csak el vele, hogy visszaesik a forgalom, ott rohad rá a kutakon az eladatlan benzin. A vége az lesz, hogy senki nem fogja megvenni, a vírus kinyírta a gazdatestet. Kongratyülésön.
Lehet így is, duzzogó óvodás kisdedó "csakazésecsökkentekárat" módon hozzáállni a dolgokhoz, de ezzel csak a konkurencia (Tesla, MÁV, kerékpár) fog jól járni, ők meg jól rákúrnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!