A szavazas mas csaladban is problema?
Valoszinu sokan megfognak kovezni, de en nem terveztem azt, hogy elmegyek szavazni. Elso szavazasom lenne, de tudatosan kerulom a politikat, nem ertek hozza abszolut. Soha nen erdeklodtem iranta, csak azt latom, hogy az emberek marjak egymast miatta.
Most, hogy lesz a szavazas, anyukam nekem esett. Ma reggel 6kor felhivott, hogy ugye akkor megyek szavazni, mert a mi jovonk a tet es bejonnek a migransok ha nem a fideszre szavazok. Ilyenkor elojon a rogeszmes enje, nem is lehet neki ellent mondani, aki nem fideszes annak az anyjat. Emelgette a hangjat, hogy de hat a migransok, es hogy olvassak utana a neten is. De annyi minden van, hogy nem tudok kiigazodni a politikusokon. Mindenki mond mindenfelet, mindennek latom az ellenkezojet is. Most ez tenyleg akkora bun, hogy ki akarok ebbol az egeszbol maradni?
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!