A szavazas mas csaladban is problema?
Valoszinu sokan megfognak kovezni, de en nem terveztem azt, hogy elmegyek szavazni. Elso szavazasom lenne, de tudatosan kerulom a politikat, nem ertek hozza abszolut. Soha nen erdeklodtem iranta, csak azt latom, hogy az emberek marjak egymast miatta.
Most, hogy lesz a szavazas, anyukam nekem esett. Ma reggel 6kor felhivott, hogy ugye akkor megyek szavazni, mert a mi jovonk a tet es bejonnek a migransok ha nem a fideszre szavazok. Ilyenkor elojon a rogeszmes enje, nem is lehet neki ellent mondani, aki nem fideszes annak az anyjat. Emelgette a hangjat, hogy de hat a migransok, es hogy olvassak utana a neten is. De annyi minden van, hogy nem tudok kiigazodni a politikusokon. Mindenki mond mindenfelet, mindennek latom az ellenkezojet is. Most ez tenyleg akkora bun, hogy ki akarok ebbol az egeszbol maradni?
20/L
Én se megyek el szavazni mert nem érdekel ez a cirkusz ami politika néven megy idehaza. Mindegyik ember aki politikusnak áll be, az egyet akar vagyis kettőt :hatalmat és rengeteg pénzt nulla munkával és nagy pofával.
Na én ezeket az ingyenélő hatalommániásokat nem támogatom szavazattal.
Nekem megvan a saját életem, én tanultam ,és külföldön is jól eladható szakmám van ,beszélek nyelvet ,szóval megélek akkor is ha piros akkor is ha zöld vagy kék zászlót lengetnek a parlamentben az aktuális tolvajok.
Szóval felőlem nyugodtan szavazhatnak mások,se jobb se rosszabb nem lesz tőle a dolgom,ha meg megunom akkor dobbantok innen,az utolsó meg majd lekapcsolja a villanyt.
Sose értettem a családi vitákat a szavazást illetően. Ha annyira rá vannak kattanva Menj el Velük. Bemész a fülkébe rajzolsz valamit a szavazó lapra és mindenki boldog. Szüleid mert mentél Velük szavazni és te is az lehetsz mert nem szavaztál. Ha ezen múlik a családi béke nálatok, felesleges vitatkozni.
Amúgy az én véleményem, hogy nem csak alsó korhatár kéne, hanem a 80 éves nénike, aki odáig van az 1000 ft utalványért és ez befolyásolja a döntését se szavazhasson.
Az igaz, hogy ebben a temaban gyerek vagyok, tudom nagyon jol magamrol, mivel abszolut nem vagyok tajekozott a temaban.
En azt is megkerdojeleznem, hogy egyaltalan barkinek van e beleszolasa barmibe vagy azt irnak a fenti hatalmak eredmenynek amit akarnak. Ezt azert gondolom mert nem lattam sehol mast, csak azt, hogy mindenki a Jobbikra fog szavazni, aztan az eredmeny nem ezt tukrozte.
25 ez hülyeség. A nagyapám is 80 felett van és értelmesebb tájékozottabb mint a fiatalok többsége,és ami a legfontosabb van élettapasztalata bölcsessége. Azért mert valaki tisztességgel megöregszik egész életét végigdolgozta, adózott,az legyen a jutalma hogy a társadalom kizárja a döntéshozatalból? Van olyan hangsúlyozom orvosi eset ahol megállapítható az olyan fokú demencia ami a cselekvőképesség rovására megy ,de ezeket csakis egyedi esetként kellene kezelni és pl alcheimer kór fiatalabb korban is kialakul semmi nem köti a 80 éves korhoz.
Na de mindegy ez csak egy ötletelés volt a részedről is ,te is tudod ,hogy ebből semmi nem fog megvalósulni .
Én is pont annyi idős vagyok, mint Te. Sajnálom anyukádat, mert rá hatott az az undorító kampány, amit a fideszesek megcsináltak. Szerintük, ha nem a fidesz nyer, 2 nap múlva migránsokkal lesz tele minden. :) Szomorú, hogy sok ember beveszi ezt. Én is gyűlöltem a politikát, pont úgy mint Te, de nekem elegem lett, hogy minden médiában a fidesz hazugságai folynak, ezért megyek el csak szavazni.
A fidesz beengedett már 2300 migránst, és ha édesanyád problémája, a migránsok, akkor a jobbikkal kéne szimpatizáljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!