Mi ez a hülyeség, hogy a "fidesz megfélemlíti a lakosságot"? (Engem egy cseppet sem félemlítenek meg, inkább röhejesnek tartom őket)
"Mese habbal. "
Csókoltatom anyukád. Ha majd neked szólnak be, mint a feleségemnek, hogy "takarodj haza", akkor legyen nagy a szád. 2015 előtt csak megbámulták, most már beszólogatnak neki.
"de aki szerint itt minden rendben és demokratikusan zajlik, az nem olvas híreket."
Pedig itt minden demokratikusan zajlik. Orbán pont arra használja a demokráciát(a tömeg uralmát), hogy a tömeg sötétségét használja fel a céljai eléréséhez. Pont ez a demokrácia lényege, hogy ki tud több ember meggyőzni az igazáról. Úgy tűnik, hogy Orbán.
"mások erre az illúzióból kiindulva valós tetteket hajtanak végre."
Amik jogszerűek, mivel rendőrt hívni nem jogszerűtlen.
"Ha majd neked szólnak be, mint a feleségemnek, hogy "takarodj haza", akkor legyen nagy a szád. 2015 előtt csak megbámulták, most már beszólogatnak neki.."
Ezt köszönd a terroristáknak.
Lehet te nem veszed be a propagandát, te csak nevetsz rajta, de baromi sokan vannak az országban, akik bőven beveszik.
1-2 hete is az egyik ismerősöm is megmondta, hogy hiába lop a Fidesz, hiába korruptak, hiába pocsék az élete a Fidesz kormányzás miatt, rá fog szavazni, mert fél, hogyha nem ők nyernek a többi párt beengedi majd a menekülteket milliós számra és a falunkba is telepítenek majd be belőlük, ami miatt pocsékabb lesz életük, nem tarthat majd senki se disznót, mindent ellopnak, mert a köztévékben is megmondták többször is, hogy ez lesz. Ráadásul ez még az értelmesebb ismerősöm közül való, akkor belegondolhatsz a nem éppen értelmesebbek mennyire bevehetik a propagandát.
Az meg már tényleg röhej, hogy előbb hívnak ki egy szerencsétlen nőre rendőrséget, mert azt hiszik menekült, mint egy betörésre, lopásra.
Kérdező. Lehet, hogy Te tudsz ezeken nevetni, az jó dolog. Sajna ha én azt hallom, hogy "A választások után elégtételt fogunk venni", aztán a közvélemény kutatásokban azt látom, hogy toronymagasan vezet még így is a fidesz, akkor én inkább sírni tudnék, hogy hová jutott ez az ország 28 év alatt.
Antall, Horn nem nyugodhatnak békében.
Én csak röhögök ezeken a birkákon, akik beveszik a fidesz propagandáját, ahogy azokon is, akik rettegnek tőle.
Semmi ok nincs a rettegésre sem a migránsoktól nem kell félni, sem az Orbántól. Ez mind csak hatalomtechnikai illúzió.
Ha belegondoltok az ellenzék ugyanazt csinálja, mint Orbán csak ők nem a migránsokkal riogatnak, hanem Orbánnal riogatnak. A plebsz pedig úgy tűnik a migránsoktól jobban retteg, ezért szavaznak Orbánra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!