Szerintem még legalább 4 évig simán. Majd mókolnak annyit a választáson, hogy ők nyerjenek.
tegnap 16:25
3/15 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az emberek felfogják-e azt, ami Európában jelen pillanatban történik?!
Új Európa kezd létrejönni, amiből mi kimaradni látszunk, mert sem ők nem tartanak igényt mi ránk, sem a kormányfő nem akar ehhez csatlakozni, ez nagyjából mindkét részről megerősitett már.
Ha lemaradunk és időközben feláll az új Európa és leveszik rólunk a kezüket, nincs az a választás, ahol ezt a kormányt innentől el lehet zavarni. Én konkrétan félek tőle, ha ezt elhúzza az ország jövőre, akkor egy új Fehéroroszország fog létrejönni.
tegnap 16:27
4/15 anonim válasza:
Addig amíg hagyjuk. Legkésőbb 2026-ban el kell zavarni ezt a tolvaj bandát és hozzákezdeni az ország újáépítéséhez egy jobb és szebb jövő megteremtéséhez.
Hajrá Tiszapárt.
tegnap 16:28
5/15 anonim válasza:
Amíg világ a világ és még két nap.
tegnap 16:35
6/15 anonim válasza:
Nem tudom, remélem 2026-ig.
tegnap 16:36
7/15 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy 2026-ban még ők fognak győzni. Utána meg, ha Orbán kiöregszik, jöhet a generációváltás.
tegnap 16:41
8/15 anonim válasza:
Még egy szezont sima többséggel szerintem kihúz. Már rég építeni kéne a tiszás embereket, nem MP one man showt játszani.
tegnap 17:15
9/15 Sanyi2025 válasza:
2035-ben majd visszajövök megírni.
De tele van a 2015-ös év is ugyanezzel a kérdéssel, csak akkor még a Jobbiktól várták a megváltást.
tegnap 18:12
10/15 anonim válasza:
Nem tudom a #2-est miért szavaztátok le :D jelenleg úgy a szcéna hogyha veszítenek is megvétózhatják azzal, hogy külföldi befolyás, vagy egyéb tényezőkre hivatkozva. Nagyon reális, hogy nem adják át a hatalmat, ha meg arra gondoltok hogy majd itt véres tüntetések lesznek arra kár is gondolni, mert amilyen birkák vagyunk évek óta nyeljük a szart, és hagyjuk nekik ez a szomorú igazság..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!