Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meddig lesz még a fidesz...

Meddig lesz még a fidesz kormányon?

Figyelt kérdés

tegnap 16:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

#10:

Azért pontoztak le, mert fáj nekik az igazság. Ők még mindig azt hiszik, hogy félautokratikus vagy autokratikus rendszerekben választáson leváltható a vezető... :D

tegnap 20:45
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
#11 Nem én vagyok a #2-es én csak megvédtem az álláspontját, de sajnos egyet kell értsek veled, ha ez "demokratikus" úton menni fog megeszem a kiskalapomat.
tegnap 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem te vagy a #2, mert az én voltam ( a 11 is ) :D
tegnap 21:02
 14/16 anonim ***** válasza:
Ohh :D bocsi úgy értelmeztem a szöveget ebben az esetben ezt benéztem.
tegnap 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

A 26 os választás az szerintem sima liba a Fidesznek, aztán hogy 30 után mi lesdz, az még nagy kérdés

Én úgy hallottam, hogy ha Viktor már nem vállLja tovább, akkor átadja a lányának, a Ráhelnek ezt a posztot. Ő lessz a min elnök asszony.

Majd meglátjuk. Reméljük a Tisza egyre jobban nem árad, hanem teljesen kiapad akkorára, hisz teli van kétes hátterű emberkékkel.

Mocskos gané mind.

Szedett vedett rossz hírű, rossz múltú társaság. Romolusszal az élen, meg a meleg csajjal.

ma 01:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Ráhel? Viktor legalább összefüggően tud hazudni, Ráhelnak a beszéd sem megy...
ma 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!