Meleg srácok! Ti melyik pártra szavaztok április 8-án?
Megmondom őszintén, hogy én az előző 2 országgyűlési választáson Fidesz-szavazó voltam, amelyet mára nagyon megbántam. 2010-ben jó választásnak tűnt a Fidesz a Gyurcsány-Bajnai-kormányok gazdasági ámokfutása után, viszont a jelenlegi rendszer véleményem szerint nekünk, melegeknek meglehetősen kedvezőtlen, különösen az alábbiak miatt:
- Az ún. Alaptörvény miatt jogi értelemben nem nevezhetem családnak a páromat és magamat,
- Egész életemben fizethetem a családi adókedvezmény néven ismertté vált gyermektelenségi adót,
- Az egyházak gyakorlatilag állami szintre történő emelésével tovább fokozódik a homoszexuálisok iránti gyűlöletkeltés, az általános iskolákban használt hittankönyvek egyenesen halálos bűnnek nevezik a homoszexualitást.
Természetesen nem csak a melegségre nézve hátrányos tényezők miatt vagyok most már a Fidesz-KDNP ellen, nem tetszik a sportra, olimpiára, stadionokra költött milliárdok, az EU-s pénzek lenyúlása, a határon túli "magyaroktól" történő szavazatvásárlás, a kormányközeli oligarchák határtalan gazdagodása, a romokban heverő oktatás és egészségügy stb.
31/F
Én igyekszem TENNI is a jelenlegi rendszer lebontásáért. A szabad időm egy részét kampányolással, önkéntes munkával töltöm. Sőt, jelöltséget is vállaltam.
A pártom a Demokratikus Koalíció (előtte SZDSZ-es voltam).
A haza érdeke az, hogy a rákos daganatot eltávolítsuk a nemzet testéről, vagyis tűzzel-vassal kiírtsuk a Fidesz nevű maffiát, lecsukjuk a bűnözőket.
Minden körzetben a legesélyesebb jelöltre kell szavazni, remélem, az LMP és a Jobbik is belátja, hogy csak úgy megy a győzelem, ha ésszel visszalépeget minden esélytelenebb. Listán mindenki szavazzon a kedvenc pártjára. Aki nem megy el szavazni, az valójában a győztest erősíti, ez matematika, még ha egyesek kételkednek is a számok igazában.
Akik melegek és a Jobbikra szavaznak elmondanák, hogy mit várnak?
-A bejegyzett élettársi kapcsolat törlését/kiüresítését?
-A Pride betiltását/ellehetetlenítését?
-A meleg filmhét törlését? A meleg filmek kitiltását a mozikból?
Ezek közül melyiket érzitek pozitívnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!