Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Április 11-én kire szavaztok?...

Április 11-én kire szavaztok? (kíváncsi vagyok hogy a jobbikos "lejáratóhadjárat" ellenére mennyire változott a véleményetek)

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 23:33
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
engem a lejáratóhadjárat még jobban megerősít: jobbik.
2010. márc. 30. 23:37
 2/25 anonim ***** válasza:
36%
MSZMP-re
2010. márc. 30. 23:42
 3/25 anonim ***** válasza:
FIDESZP
2010. márc. 30. 23:44
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
Úgyis egy rakat jobbikos fog írni.... amúgy LMP, de a lejáratóhadjárat egyáltalán nem befolyásolt, bárkiről elő lehet kaparni ilyen infókat. Pl. ha én képviselőjelölt lennék, tuti előszedné valaki, hogy háromévesen lelkesen kántáltam a fidesz akkori szlogenjét :D
2010. márc. 30. 23:46
 5/25 anonim ***** válasza:
75%
Lista LMP, helyi jelölt Jobbik.
2010. márc. 30. 23:49
 6/25 anonim ***** válasza:
23:46 - Jogos... :-D Ha jól rémlik, így kezdték: Ha unod a banánt, válaszd a narancsot... Aztán még piacra is mentek, én akkor mondjuk már alsós iskolás voltam, apám minden napi programja már akkor is a híradó volt az én esti mesém után. Csak azóta az a narancs megfonnyadt, a fiatal demokraták pedig megőszültek...
2010. márc. 30. 23:51
 7/25 anonim ***** válasza:
87%

Segített dönteni: Jobbik

Nevetséges és felháborító (hogy ezt teszik és hogy megtehetik hogy ilyen módszereket alkalmaznak) ez a lejárató-hadjárat és ez az erőltetett média-ellenszél! Én eddig nem voltam biztos, de így Jobbik lesz belőle és ha szakadni fog akkor is elmegyek:) Méghozzá azért mert egy valamiben nagyon nem hiszek: abban, hogy ezt csak azért csinálják, hogy megvédjenek minket magyarokat, mert jót akarnak nekünk magyaroknak. Valószínű... Akkor miért nem tiltják be? Vagy miért nem bizonyítják be, hogy a Jobbik rosszat akar, vagy nem ért hozzá? Van egy olyan gyanúm, hogy ha tudnák, már régen bebizonyították volna! Neeem, ők szóba sem állnak velük, mondván szélsőségesek. Csak hazudnak, meg elhallgatják (pl. MTI és számtalan más eset - furcsa, nagyon furcsa...)

2010. márc. 30. 23:56
 8/25 anonim ***** válasza:
82%
Engem is a lejáratóhadjárat győzött meg, ha a tisztességtelen rablóbanda s az erkölcstelen rtlklub ennyire le akarja járatni ezt a pártot, akkor csak tudnak valamit amit más nem !
2010. márc. 31. 00:00
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Még mindig a Jobbik.
2010. márc. 31. 00:01
 10/25 anonim ***** válasza:
82%
Jobbik
2010. márc. 31. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!