Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Április 11-én kire szavaztok?...

Április 11-én kire szavaztok? (kíváncsi vagyok hogy a jobbikos "lejáratóhadjárat" ellenére mennyire változott a véleményetek)

Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 23:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%

Listán LMP-re, egyéniben gőzöm sincs. Egyelőre jó lenne tudni, hogy egyáltalán kik indulnak a körzetemben. A jobbikos jelölt nem szimpi, egy szétszívott agyú történész srác, velem egyidős. Egyszer egy egyetemi buliban találkoztam vele, nem nyűgözött le a "szakértelme". Meg az sem, hogy előttem sodorta a cuccot...

A Fityisz valami pesti gyereket indít, aki persze hirtelen fel tudott mutatni pár helyi őst, ami alapján elindulhat... Általános fityiszmaszlagot ad elő.

Az MSZP tökmindegy, kit indít, akkor sem fogok rájuk szavazni.

Ha jól tudom, MDF-es jelölt nincs, amúgy sem szavaznék rájuk.

Igazából az LMP-s jelölt nő sem tetszik, látszik, hogy semmi köze sincs a politikához, totál amatőr, valami gimnáziumi tanár. Hááááát... Ez ám a választék! :P

A jobbikos "hadjárat" nem érdekel, nem tetszik a fröcsögés meg az álszenteskedés, így amúgy sem szavaztam volna rájuk. Morvainak nem kell lejárató hadjárat, lejáratja az magát és az országot is az EP-üléséken a minősíthetetlen viselkedésével.

2010. márc. 31. 00:06
 12/25 anonim ***** válasza:
60%

"és az országot is az EP-üléséken a minősíthetetlen viselkedésével."

Neked fogalmad sincs hogyan viselkednek a képviselők az EP-ben!:) Gondolom Morvain kívül mást még nem is láttál, mert ha láttál, vagy hallottál volna, akkor tudnád, hogy Morvai még egészen konszolidált. Csak a magyarok (MSZP, MDF, Fidesz) ilyen kis visszafogott nyuszik, akik mindenre azonnal rábólintanak, gyak. "melegedni" járnak be, pont mint itthon... Erről ennyit.

2010. márc. 31. 00:14
 13/25 anonim ***** válasza:

"Hááááát... Ez ám a választék! :P "

Na ebben viszont rohadtul igazad van, ez a magyar demokrácia egy vicc:)

2010. márc. 31. 00:16
 14/25 anonim ***** válasza:
9%

Kizárásos alapon LMP listája. FIDESZ nagy pofája és sárdobálása nem meggyőző, az MSZP-t - bár nem vagyok radikális gondolkodású, de - lövetni kéne, Jobbik szlogenjei és mentalitása hol a nyilasokat, hol a nácikat juttatja eszembe.

Az SZDSZ és az MDF pedig viccnek is rossz.

Tulajdonképpen azért megyek el egyáltalán, hogy a Jobbik ennyivel kevesebbet kapjon...

2010. márc. 31. 00:33
 15/25 anonim ***** válasza:
mesélj, te melyik EP-képviselőt hallottad már a magyarokon kívül.
2010. márc. 31. 01:19
 16/25 anonim válasza:
100%
Jobb híján LMP, de azért az ide írok semmiképp nem egy reprezentatív minta :)
2010. márc. 31. 01:40
 17/25 anonim ***** válasza:
8%

MSZP

(a Jobbikot senki nem járatta le. Maguknak köszönhetik, ha ilyen emberektől hemzseg a párt.)

2010. márc. 31. 01:57
 18/25 Dávid ***** válasza:
0%

MDF- Bokros Lajos pártja -én ide szavazok!

A Lóf¤szt más a politikára sosem, valódi komoly programok kellenek, nem a Kovács Pistis hülyeség!

A Jobbikos Szent-Korona Tanos marhaságokkal, turulmadárral meg kossuth téri ffutballhuligánok védelmezése is szánalmas..ez csak az itteni 17-22éveseknek jön be, sok is köztük a jobbikos!

MSZP gazdasági csőd 2006 óta...

Fidesz: talán egyéniben őket jelölöm.

2010. márc. 31. 02:30
 19/25 anonim ***** válasza:
Fidesz
2010. márc. 31. 06:45
 20/25 anonim ***** válasza:
12%
LMP, mert a többi párt kicsit sem szimpatikus. A "lejáratóhadjárat" nem befolyásolt, eddig sem szavaztam volna a jobbikra, és ez után sem fogok.
2010. márc. 31. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!