Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha vannak itt határon túli...

Ha vannak itt határon túli magyarok, tőlük kérdezném: szavaztok majd április 6-án?

Figyelt kérdés

2014. febr. 10. 21:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
Fel nem foghatom, miért is kellene egy más országban élőnek beleszólni a mi életünkbe? Legtöbben a lábukat nem teszik be az országba .
2014. febr. 10. 21:46
 2/25 anonim ***** válasza:
34%
Természetesen! Megnézem ki ajánlja a több lóvét és arra :)
2014. febr. 10. 21:47
 3/25 A kérdező kommentje:
1-es, én sem foghatom fel, ezért kérdeztem, hogy ők képesek-e erre. Csak még nem kaptam választ. :(
2014. febr. 10. 21:53
 4/25 bumbi02 ***** válasza:
82%
Bár én nem a hagyományos értelembe vett határon túli vagyok, hanem én önként mentem a határ túloldalára, nem fogok szavazni. épp azért, amiért ellenzem azt hogy egy erdélyi szavazhasson Magyarországon. Ha nem ott élek, milyen alapon szólnék bele?
2014. febr. 10. 21:56
 5/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ilyen válaszokat remélek, de nem bízom benne, hogy a többség így áll majd hozzá. :(
2014. febr. 10. 22:02
 6/25 anonim ***** válasza:
42%

határon túli vagyok de nem kértem a kettős állampolgárságot de ha lenne akkor valószínűleg szavaznék és el is mondom miért. (amúgy meg nem tudom miért vagytok ennyire beszarva, mert a fél millió "friss" állampolgár közül talán ha 100 ezer fog szavazni aki max 2-3 helyről fog dönteni)

Az, hogy éppen ki kormányozza Magyarországot igen is hatással van a határon túlik sorsára is szóval lehet véleményük arról, hogy milyen irányba kéne a magyar nemzetnek tartania.

2014. febr. 10. 23:14
 7/25 A kérdező kommentje:
Viszont én sem szavazhatok a te országodban...
2014. febr. 10. 23:17
 8/25 anonim ***** válasza:
18%
és mondjuk téged a román kormány döntései hogy érintenek?
2014. febr. 10. 23:21
 9/25 A kérdező kommentje:
Azt gondolom, hogy egyetlen tisztességes ember sem szavaz majd egy olyan országban, ahova nem fizet adót.
2014. febr. 10. 23:23
 10/25 anonim ***** válasza:
39%

akkor gondolom akik nem dolgoznak csak Magyarországon élnek ők se szavazhatnak? Az egyetemisták se, a nyuggerek se, mert ugye ők mind nem fizetnek adót arról nem is beszélve, hogy egy részük mondjuk a fiataloknak simán lehet, hogy úgy lép le, miután meglett a diplomája, hogy egy percet se fog Magyarországon dolgozni.

Én a helyedben jobban izgulnék a sok értelmi fogyatékos miatt akik mindent bekajálnak amit a kedvenc pártvezérük mond, mint amiatt a 100 ezer listás szavazatért.

2014. febr. 10. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!