Ha vannak itt határon túli magyarok, tőlük kérdezném: szavaztok majd április 6-án?
határon túli vagyok de nem kértem a kettős állampolgárságot de ha lenne akkor valószínűleg szavaznék és el is mondom miért. (amúgy meg nem tudom miért vagytok ennyire beszarva, mert a fél millió "friss" állampolgár közül talán ha 100 ezer fog szavazni aki max 2-3 helyről fog dönteni)
Az, hogy éppen ki kormányozza Magyarországot igen is hatással van a határon túlik sorsára is szóval lehet véleményük arról, hogy milyen irányba kéne a magyar nemzetnek tartania.
akkor gondolom akik nem dolgoznak csak Magyarországon élnek ők se szavazhatnak? Az egyetemisták se, a nyuggerek se, mert ugye ők mind nem fizetnek adót arról nem is beszélve, hogy egy részük mondjuk a fiataloknak simán lehet, hogy úgy lép le, miután meglett a diplomája, hogy egy percet se fog Magyarországon dolgozni.
Én a helyedben jobban izgulnék a sok értelmi fogyatékos miatt akik mindent bekajálnak amit a kedvenc pártvezérük mond, mint amiatt a 100 ezer listás szavazatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!