Kedves 18-25 év közötti fiatalok! Érdekel benneteket a politika? Elmentek április 6-án szavazni?
1. kérdés: Igen
2. kérdés: Igen, vagy a Jobbikra vagy a Fideszre fogok szavazni
21/F
Érdekel a politika és szeretnék élni a választójogommal, azonban nem könnyű eldönteni, hogy melyik párt lenne a "legkisebb rossz"...
Kizárt, hogy a Jobbikra szavazzak, mivel nem tudok azonosulni a kirekesztő eszmeiséggel, amit hirdetnek.
A baloldal szerintem egyszerűen nem vehető komolyan mindaddig, amíg olyan emberek, mint Gyurcsány vagy Bajnai helyet kapnak soraikban.
A Fidesszel gondban vagyok, mivel a szüleim Fidesz-szimpatizánsok és emiatt lehet, hogy "elfogult" vagyok. Bizonyos értelemben tetszik ez a kicsit centralizáltabb kormányzás, amit csinálnak, de pl. a röghözkötés, a kereszténység erőltetése meg Orbán sztárolása nem a legszimpatikusabb.
Az LMP-ről sajnos nem tudok túl sokat, arról jól jönne egy kis infó.
20/L
17 vagyok, de márc. ban tőtöm a 18-at, szóval
1.: valamelyest
2.: valószínűleg igen
Igen. Bár nem igazán hiszek nagy változásban, szavazni elmegyek.
Én is úgy gondolom, hogy aki még arra sem képes, hogy eldöntse, kiket tart akár a legkisebb rossznak, és elmenjen szavazni, ne kritizálja az épp aktuálist.
A Jobbikra teszem majd az X-et. Úgy látom, egyre inkább "középre" tolódnak, de még mindig az ő nézeteik a legelfogadhatóbbak.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!