Kedves 18-25 év közötti fiatalok! Érdekel benneteket a politika? Elmentek április 6-án szavazni?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 18:11
11/18 anonim válasza:
Én 18 éves vagyok, és hülyeségnek tartom azt.. hogy valaki nem megy el szavazni. Vagy ti ennyire jól éltek ebben a jelenlegi rendszerben? Szóval szavazok a jobbikra, igaz én ennél radikálisabb nézeteket vallok, de ők közelebb állnak mint a többi.
13/18 anonim válasza:
Hát ez marha jó. :D
Aki elmegy szavazni, azt lepontozzák gyakorin. :D Gratulálok!
14/18 MolotovPunk válasza:
Biztos elmegyek.26/F
Unom már a fityesz bandát nagyon.
15/18 anonim válasza:
De most komolyan. A kérdező feltett egy kérdést. A válaszolók 80%-a értelmesen válaszolt rá erre azokat is lepontozzák.
16/18 anonim válasza:
Persze, hogy lepontozzák. Sajnos ideáig terjed az értelmi színvonaluk.
17/18 anonim válasza:
nem az én szavazatom fog változtatni... amúgy is az egyik 19, a másik egy híján 20 :)
nem megyek szavazni
21 / L
18/18 anonim válasza:
Elmegyek, mert változást szeretnék, és szerintem nagyon káros az a gondolkodás, hogy "nem az én szavazatom fog változtatni". Annyiszor lehet ezt itt gyakori olvasni... Szerintem lehet hogy akik nem szavaznak, azoknak a fele így gondolkodik. De ha már csak 1/4-e már az is 10%
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!