Ha vannak itt határon túli magyarok, tőlük kérdezném: szavaztok majd április 6-án?
Csak tudnám megint, hogy a nevemen kívül, miért állok 33%-on.
Mennyiben érinti a határon túliakat az itthon kormány döntése? 100 döntésből 2. És az otthon élőket? 100ból 100. De például én is szeretnék szavazati jogot Svájcban, mert most megszavazták a bevándorlás korlátozását, ami engem igenis érint. KI szavazhasson?
Köszönöm.
Nem jól gondolod, akiket említettél, Magyarországon élnek, itt költenek. Az általad "nyuggernek" nevezett nyugdíjasok végigdolgozták az életüket Magyarországon.
Elegem van a határon túli magyarokból, és abból, hogy van pofájuk leadni a szavazatukat egy másik országban.
2010-ben 5 millióan szavaztak, most ehhez ha hozzáadsz 100 ezer csak listás szavazatot az jön ki, hogy kb. 1 %-ot fog jelenteni a határon túliak szavazata.
Igazából nem tudom, hogy ez a fene nagy igazságérzetetek, hol volt 2010-ben vagy előtte, mert akkor is szavaztak külföldről ráadásul nem is csak feleannyit ért a szavazatuk. Csak érdekes módon ha egy 56-os Ausztrál szavaz az okés de ha egy "román" akkor az már gáz.
"Elegem van a határon túli magyarokból, és abból, hogy van pofájuk leadni a szavazatukat egy másik országban."
A határontúliaknak meg elegük van az ilyen nemzetárulókból mint te!
Rengeteg hátrány ér egy határontúlit, amit te fel sem fogsz, és még egy szavazatot is sajnálsz tőlünk, amit amúgy nem is mi kértünk?
Ahol én élek, ott is van kettős állampolgárság, és én nem hőzöngök azon, hogy miért is szavazhatnak azok, akik nem velünk élnek egy országban, pedig velük nem azonos a nemzetiségem!
Mindenki szavazzon ott, ahol él és éljen ott, ahol akar.
Jómagam is határon túli vagyok és nem fogok szavazni.
17-es!
Hogy jössz ahhoz, hogy árulónak nevezz engem?
Látod, pont megtestesíted a határon túli magyarságot: agresszív vagy és követelőző.
Egyébként meg cseppet sem érdekel, hogy miből van eleged, semmi közöm hozzád.
Ha nem kérted a szavazás jogát, ne is élj vele! Nincs hozzá jogod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!