Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Meleg srácok! Ti melyik...

Meleg srácok! Ti melyik pártra szavaztok április 8-án?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, hogy én az előző 2 országgyűlési választáson Fidesz-szavazó voltam, amelyet mára nagyon megbántam. 2010-ben jó választásnak tűnt a Fidesz a Gyurcsány-Bajnai-kormányok gazdasági ámokfutása után, viszont a jelenlegi rendszer véleményem szerint nekünk, melegeknek meglehetősen kedvezőtlen, különösen az alábbiak miatt:

- Az ún. Alaptörvény miatt jogi értelemben nem nevezhetem családnak a páromat és magamat,

- Egész életemben fizethetem a családi adókedvezmény néven ismertté vált gyermektelenségi adót,

- Az egyházak gyakorlatilag állami szintre történő emelésével tovább fokozódik a homoszexuálisok iránti gyűlöletkeltés, az általános iskolákban használt hittankönyvek egyenesen halálos bűnnek nevezik a homoszexualitást.

Természetesen nem csak a melegségre nézve hátrányos tényezők miatt vagyok most már a Fidesz-KDNP ellen, nem tetszik a sportra, olimpiára, stadionokra költött milliárdok, az EU-s pénzek lenyúlása, a határon túli "magyaroktól" történő szavazatvásárlás, a kormányközeli oligarchák határtalan gazdagodása, a romokban heverő oktatás és egészségügy stb.

31/F

2018. febr. 25. 20:03
1 2 3 4
 21/34 anonim válasza:
10%
Fideszre :)
2018. febr. 26. 07:23
 22/34 anonim ***** válasza:
100%
Èn a Momentumra fogok, szimpatikus a programjuk, ès nem akar befenyíteni, mint a Jobbik. Illetve Lmp jöhet mèg szóba. ;)
2018. febr. 26. 07:46
 23/34 anonim válasza:
90%
Én magyarországi németként a kisebbségi képviselőjelöltre fogok szavazni. Megkímélem magam a pártoskodástól, és még szavazok is ;)
2018. febr. 26. 14:07
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Én baloldali családból származom, 2014-ben szavazhattam először, akkor az MSZP-vezette összefogásra tettem a voksomat mind listán, mind egyéniben.

Idén viszont elképzelhetőnek tartom, hogy listán az LMP-re fogok, mert Szél Bernadett számomra szimpatikus politikus, valamint összességében a pártjával sincsenek komolyabb bajok.

Egyéniben viszont ugyanúgy az MSZP-s jelöltet fogom támogatni. Budapesti választókerületben élek, itt már 2014-ben is ez a jelölt nyert, most is ő a legesélyesebb.

22/f

2018. febr. 26. 18:05
 25/34 anonim ***** válasza:
52%
A sok ember aki csak annyit ír, hogy Momentum, az tudja, hogy nincs is miniszterelnök-jelöltjük?
2018. febr. 26. 18:23
 26/34 anonim ***** válasza:
0%

Meleg vagyok és nem megyek szavazni. Vicces azért, hogy valaki ezt is képes politikai kérdéssé tenni, mindegy ki nyer attól én még meleg leszek, ugyan már.

Nem szimpatikus egyik párt se, ezért nem megyek el szavazni. Az meg nem normális aki azt mondja, hogy aki nem szavaz az támogatja a fideszt, ez tipikus propaganda. Azt hiszitek, hogy ha ti szavaztok másra csak nem a fideszre, akkor rögtön jobb lesz minden? Nap hősei...

2018. febr. 26. 18:35
 27/34 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó: cáfold, hogy "aki nem szavaz az támogatja a fideszt". Nem tudod, ez egy tény. És igen, azzal hogy elmegyünk szavazni és másra szavazunk mi leszünk a nap hősei, mert a választásoknak pont az a lényege, hogy választunk, és a többség választása lesz a nyerő.
2018. febr. 26. 20:02
 28/34 anonim ***** válasza:
0%

Az egyik szart leszavazod egy másikra amit utána ugyanúgy szidnak majd mint az előzőt és érzed a jóságot amit tettél. Bravó, nap hősei... Taps.

Nem tudom rémlik-e mikor nyert a fidesz 8 éve mekkora jókedve volt az embereknek, hát mára nem sok maradt belőle. Ha most leszavazod megint lesz a jókedv, kíváncsi vagyok meddig.

A sok szar közül talán még a fidesz a kevésbé szar, jobb is ha maradnak, bár úgy is fognak attól nem félek. De annyit nem ér, hogy szavazzak rájuk...

2018. febr. 26. 20:07
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hozzáállással jó szar életed lehet... :(
2018. febr. 27. 00:11
 30/34 anonim válasza:
0%

Egyertelmuen a fideszre.

Hajra Orban, MO erossodik!

47F

2018. febr. 27. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!