Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi lesz magyarországgal? Hova...

Mi lesz magyarországgal? Hova költözzünk?

Figyelt kérdés
Ha most is a fidesz nyer akkor itt Észak-korrea lesz körübelül,ha pedig a jobbik akkor az ország tele lesz migránsokkal és végünk.Másra pedig hiába szavazunk úgy is elcsalják a szavazatokat..

2018. jan. 28. 19:48
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
89%

"Na hát pont az ilyen agyszázalék hiányban szenvedő emerek a fidesz szavazók.Én pont elélek a fizetésemből és itt a hangsúly hogy pont..és ez a baj nem látod te vakészlény?Vagy te keresel 600 ezer forintot kedves utolsó?Prsze hogy nyafogok én legalább nem tűröm el hogy a számba sz***ak -.-"

Áprilisban választások, ott tegyél ellene a haveroddal együtt! :D A gyk-n való nyafizás nem lesz elég....

2018. jan. 28. 21:28
 42/59 anonim ***** válasza:
6%

"Nekem lenne rá annyi, úgyhogy benézted!"

Jaham, azért prüszkölsz azokra, akik a béred többszörösét megkeresik odakint. Képmutatás pretty much, ye?

"Mellesleg én lesz.rom a kormányt, a hisztiddel együtt. Még mindig nem tűnt fel, hogy szórakozok már rajtad, és nem tudlak komolyan venni? :)"

Mostmár saját magadnak is ellentmondasz :D téged alapból nem lehetett komolyan venni, wannabe failtroll vagy.

2018. jan. 28. 21:28
 43/59 anonim ***** válasza:
7%

#71, hogy te mit tartasz mérvadónak, és mit nem, az irreleváns. Jelentéktelen humanoidforma örökvesztes troll vagy, aki itt tombolja ki magából a mindennapi keserűségét, kb. mint tetró, PHP de kóser, meg a többi ilyen nólifer.

Tényleg nagy ember vagy, leborulok előtted! Elmehetsz gyümölcsnek a Jogobellába, kisöreg.

2018. jan. 28. 21:49
 44/59 anonim ***** válasza:
89%

"Azaz #75 kiskomám, add ki mindet gyorsan, mielőtt jön a doktorbácsi a muzsájdzsekivel és a Rivotillal!

Elég gyenge a mostani eresztés, 6-7 éve sokkal jobbak voltak a trollok. Mutyiország sajnos már a netpatkányok tekintetében se teljesít túl jól..."

Mivel veled ellentétben másoknak ettől hasznosabb elfoglaltsága is van.

Te meg még erre büszke is vagy! Gratulálok eme "hasznos" életcélodhoz, és tevékenységedhez! :D

2018. jan. 28. 22:02
 45/59 anonim ***** válasza:
83%
Akkor legyen Fletó??
2018. jan. 28. 22:03
 46/59 anonim ***** válasza:
6%
Na remek, már északkóreázunk [sic]...hol írtam én északkóreát? Ja, hogy sehol?
2018. jan. 28. 22:13
 47/59 anonim ***** válasza:
94%
80. A politika az egész világon ilyen. Tisztességes, hiteles ember nem áll politikusnak. Csak a saját szorgalmadtól várhatsz bármit is. Az igazság akkor is ez. Legjobb példák erre az autista gyerekek, akikkel nap, mint nap foglalkozom. A saját szorgalmukon múlik, hogy bekerülhetnek-e normális tanközösségbe. Ott vannak az órán, de a közreműködésük hiányában, nincs eredmény. Úgyhogy a legjobb példák rá, hogy az emberi szorgalom milyen eredményekre képes. Na jóccakát.
2018. jan. 28. 22:33
 48/59 anonim ***** válasza:
17%

"A politika az egész világon ilyen. Tisztességes, hiteles ember nem áll politikusnak."

És? Szerinted jól van ez így, meg se próbáljunk változtatni rajta, inkább csücsüljünk nyakig a szarban, és még örüljünk is neki, milyen jó meleg?

Hát így aztán tényleg nem lesz változás.

Az ókori Rómában érdekes módon remekül tudták kezelni az ilyesmit: ha egy császár nem úgy uralkodott, ahogy a népnek tetszett, fogták és megölték, nem lacafacáztak sokat. Az utódja pedig sokkal bölcsebben próbált uralkodni. És kapaszkodj meg, a rendszer működött!

Azzal meg továbbra se tudok kezdeni semmit, ha nincs munkahely. Űrhajósok is biztos egy valagnyi pénzt keresnek, de idehaza sajnos nincs "Náza".

2018. jan. 28. 22:36
 49/59 anonim ***** válasza:
91%
Én is úgy gondolom, hogy nem a politikusoktól kell remélni, saját magadtól. Aki a politikusokra vár, egész életében kínlódni fog. A külföldi munkáról meg annyit, hogy nem könnyű kimenő sem kint maradni. Nekem könnyebb volt, mert idegenvezető vagyok és 5 nyelven beszélek. És piszkosul sokat kellett ehhez tanulni.
2018. jan. 29. 07:23
 50/59 anonim ***** válasza:
62%
Valahová nyugatra.
2018. jan. 29. 10:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!