Mi lesz magyarországgal? Hova költözzünk?
"Na hát pont az ilyen agyszázalék hiányban szenvedő emerek a fidesz szavazók.Én pont elélek a fizetésemből és itt a hangsúly hogy pont..és ez a baj nem látod te vakészlény?Vagy te keresel 600 ezer forintot kedves utolsó?Prsze hogy nyafogok én legalább nem tűröm el hogy a számba sz***ak -.-"
Áprilisban választások, ott tegyél ellene a haveroddal együtt! :D A gyk-n való nyafizás nem lesz elég....
"Nekem lenne rá annyi, úgyhogy benézted!"
Jaham, azért prüszkölsz azokra, akik a béred többszörösét megkeresik odakint. Képmutatás pretty much, ye?
"Mellesleg én lesz.rom a kormányt, a hisztiddel együtt. Még mindig nem tűnt fel, hogy szórakozok már rajtad, és nem tudlak komolyan venni? :)"
Mostmár saját magadnak is ellentmondasz :D téged alapból nem lehetett komolyan venni, wannabe failtroll vagy.
#71, hogy te mit tartasz mérvadónak, és mit nem, az irreleváns. Jelentéktelen humanoidforma örökvesztes troll vagy, aki itt tombolja ki magából a mindennapi keserűségét, kb. mint tetró, PHP de kóser, meg a többi ilyen nólifer.
Tényleg nagy ember vagy, leborulok előtted! Elmehetsz gyümölcsnek a Jogobellába, kisöreg.
"Azaz #75 kiskomám, add ki mindet gyorsan, mielőtt jön a doktorbácsi a muzsájdzsekivel és a Rivotillal!
Elég gyenge a mostani eresztés, 6-7 éve sokkal jobbak voltak a trollok. Mutyiország sajnos már a netpatkányok tekintetében se teljesít túl jól..."
Mivel veled ellentétben másoknak ettől hasznosabb elfoglaltsága is van.
Te meg még erre büszke is vagy! Gratulálok eme "hasznos" életcélodhoz, és tevékenységedhez! :D
"A politika az egész világon ilyen. Tisztességes, hiteles ember nem áll politikusnak."
És? Szerinted jól van ez így, meg se próbáljunk változtatni rajta, inkább csücsüljünk nyakig a szarban, és még örüljünk is neki, milyen jó meleg?
Hát így aztán tényleg nem lesz változás.
Az ókori Rómában érdekes módon remekül tudták kezelni az ilyesmit: ha egy császár nem úgy uralkodott, ahogy a népnek tetszett, fogták és megölték, nem lacafacáztak sokat. Az utódja pedig sokkal bölcsebben próbált uralkodni. És kapaszkodj meg, a rendszer működött!
Azzal meg továbbra se tudok kezdeni semmit, ha nincs munkahely. Űrhajósok is biztos egy valagnyi pénzt keresnek, de idehaza sajnos nincs "Náza".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!