Szerintetek mi lenne Magyarországgal, ha egyszer (pl most) a kormány élére kerülne a Jobbik?
Ezt csak a liberálisok és a viktoriánusok hirdetik, ja meg újabban a hitgyülisek is.
Nem szabadulna el itt semmi, rendet rakna a Jobbik, ahogy ők is mondják, aki becsületes, annak jobb lesz, aki nem az, annak rosszabb.
éhhalál,döghalál,és egymás hullájából ennénk.
nem cigányok a cigányokéból és fordítva.
mivel egyenlöre több a nem cigány igy a cigányok jobban laknának az éhen haltakból és átvennék az uralmat.
Nem szabadulna el az antiszemitizmus.Csupán nem lenne a zsidóknak akkora érdekképviselete, mint most.Ami nem is baj, mert manapság minden róluk szól.
Magyarország EU csatlakozás előtt is működött, akkor is volt élet.
Az EU-nak a liberalizmus a domináns ideológiája, mely hosszútávon Európa olyan lesz, hogy akár Afrikához vagy Közel-Kelethez is csatolhatnánk mert olyan etnikai homogenitás lesz.
Ki az aki szerint ez jó?Európa legyen európai, Afrika meg afrikai.Így van ez rendben.
Az az érzésem, a becsületes magyar emberek vehetnék a holmijukat, hogy itthagyják ezt az amúgy is szellemi mélyrepülésben levő országot.
De szerencsére nem fog nyerni a jobber társaság :)
2es vagyok.
Én viktOriánusokat írtam, nem viktÓriánusokat. Gondoltam megjegyzem, mert szemmel láthatóan gond van a látásoddal, szerintem menj el a legközelebbi szemészetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!