Mi lesz magyarországgal? Hova költözzünk?
#15, ne gondold, hogy a szavazótábor csupa meggyőződéses szavazóból áll! Francokat. A meggyőződéses szavazók száma elenyésző.
A szavazók egy nagy része egyszerűen agyamosott birka. Arra megy, amerre a Viktátorék rázzák a kolompot. Ha előretekintenek, csak egy segget látnak: az előttük haladóét.
Aztán a szavazók más része olyan mint egy rossz kva, annak fekszik be, aki többet ígér. Ha az egyik párt 2 zsák krumplit ígér, akkor oda ikszelnek. Ha egy másik párt rájuk ígér 4 zsák krumplival, akkor meg oda. A legtöbb ilyen nincs is abban a helyzetben, hogy a megélhetésen kívül más, nagyobb horderejű kérdésekre tudjon gondolni.
Van a szavazóknak egy olyan része is, akik az aktuális kormánynak köszönhetik, hogy jó állásuk, zsíros fizetésük és befolyásos pozíciójuk van, mert amúgy alkalmatlanok lennének mindenre, még közmunkásnak se kellenének. Na már most, ők nyilván érdekből szavaznak: ha a Viktátort és a sleppjét leváltanák, akkor ők is igen hamar megtanulnának repülni.
És végül vannak azok, akik utálják a Fideszt is, de a többi pártot még jobban, és azt képzelik, hogy azzal, hogy a Fideszre rakják a voksukat, majd jóóóóóóóól keresztbe tesznek a többi pártnak :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a hősök :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18.
Jó, csak ez elmondható bármely más kormány regnálása esetén is. El is mondtuk Gyurcsány idején is: ki a fene szavaz még ezekre?
Ilyen a demokrácia, mondj jobbat.
#19, ez így igaz, elmondható más kormány esetén is. Nem mondtam, hogy nem. De jelenleg is ez a helyzet.
Ez mellesleg már rég nem demokrácia. Periklész ha látná, mit művelnek ma demokrácia címszó alatt, ott helyben főbelőtte volna magát. Úgy, hogy a puskát még fel sem találták...
"Szép lassan elsüllyed a posványban. 3 éven belül Ukrajna is lehagy minket, 10 éven belül pedig esélyes, hogy Szomália is. Már néhány afrikai ország most megelőzte kishazánkat."
Akkor költözz valamelyikbe el innét a hisztériás haveroddal!
De szinte biztos, hogy visítva szaladnátok ezek valamelyikéből vissza. ;P
"Akkor költözz valamelyikbe el innét a hisztériás haveroddal!"
Ne aggódjál aranyapám, nincsen semmi gond. Hamarosan az utolsó keresőképes ember is elhúz külföldre mint a vadliba, és marad majd egy rakás politikus, egy rakás rétinéger, egy rakás börtöntöltelék meg egy rakás nyugdíjas, és majd mutogathatnak egymásra, ki tartsa el a többit. Még körjátékot is játszhatnak: "én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."
Jaj de jó lesz!
A mínuszt pedig kaptad helyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!