Nem furcsa hogy Nostradamus, Vanga és a Nyirkai Jóslat egyet mondanak Magyarországgal kapcsolatban?
Tudom hogy sokan csupán babonának tekintik, valószínüleg az is, de a 2 legnagyobb jósa a történelemnek (leg elismertebbek) +a a Nyirka jóslatok is megjövendőlték a 2 világháborút és mind kettőben Magyarországot vesztes oldalra juttatták, majd a 3. világháborúban világhatalommá vált. Mi a véleményetek erről?
Kritizálásokat nem kérek, aki hülyeségnek gondolja az egészet az max vicceljen vele, de ilyet nem kérek hogy mennyi hülye.

Lehet, hogy nem elég színes a fantáziám, de nem tudom elképzelni Magyarországot világhatalomként.
A világhatalmi státuszhoz órási terület, nagy népesség, katonai potenciál és GDP kell.
Nem tudom, hogy honnan szerezné meg mindezt Magyarország.
Ha a lesz III. Világháború és netán a győztesek oldalára kerülnénk, akkor sem tudnám elképzelni, hogy csak úgy jutalomból kapunk annyi területet.

De, például neked.
Súlyos agysorvadást okoznak, úgy hogy csak óvatosan velük. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!