Nem furcsa hogy a választások előtt két hónappal még semmit nem lehet tudni a Fidesz programjáról, miért titkolják?
belebuknak még ebbe, garantálom.
amúgy a jobbikon kívül én még nem tudok róla, h bárki más kiadta volna. szerintem egymásra várnak.
u.i:
tud valaki róla, hogy adott e ki bármelyik párt programot a jobbik óta? érdekelne. LMP január végére ígérte.
"Nem furcsa hogy a választások előtt két hónappal még semmit nem lehet tudni a Fidesz programjáról"
Lehet tudni. Hogy te nem tudsz semmit, az a te egyéni problémád (nyilván nem olvasol újságot). Amúgy a Fidesz 2007-es programja még mindig fent van a neten, és számos szakpolitikai interjúból azóta kihámozhattad volna, kb. mit akar a fidesz.
Persze gondolom valami hülye szoci vagy, aki álkérdésekkel kampányol, szóval teljesen fölösleges beszélnem neked.
szerintem gusztustalan a fidesz " aki hallgat, bölcs marad"
taktikája. Rájöttek, hogy O.V. alkalmatlan a vitákra, rendre belebukik, így inkább hallgatnak.
Lehetne egy olyan kérdés is, hogy hogy sikerült a kormánynak 2\3- os többséggel megszavaznia a titkokról szóló törvénymódosítást.Hát úgy, hogy a fidesz is benne van,ők is megszavazták.Ők a hallgatók, és vannak olyan marhák, akik a hallgatókra szavaz, mert O.V. mond pár szépen hangzó szót, amiben persze semmi konkrétum nincs, mert a semmit nem lehet számon kérni.
Ebben a hsz-ban le van írva a lényeg: 02-03 19:47
Szerintem itt sok válaszoló újságot is csak az újságosnál lát amíg vár a buszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!