Fidesz a tanulatlan, iskolázatlan emberek pártja? (furcsa, mert idáig arról papoltak a fideszesek, hogy a jobbikosok a suttyók, de úgy néz ki még se mi vezetünk ebben)
"12:56 - Nem kell hozzáírni, tudjuk, hogy nagy arányban."
Én nem tudom.
Érdekes, Én egyetlen primitív tuskó embert sem ismerek, aki Fidesze lenne, bár papíron valóban "iskolázatlanok". Ez megint egy tipikus Jobbikos csúsztatás. Nem az iskolázottsági mutatók döntik el, hogy egy pártra a primitív, vagy a normális emberek szavaznak.
Egyébként nemrég ismerte be az egyik Jobbikos, hogy sajnos nagyon sok olyan egyén képviseli a pártot, akinek nem kéne. Mint pl az itteni Gyikesek is. Akkor minden Jobbikos primitív? Sztem nem...
pár hete még nekünk jobbikosoknak mutogattátok, hogy a statisztika szerint a jobbikosok a "parasztok", utána kiderült, hogy a statisztikák mást llítanak, nah akkor most már hazudik mind mi?:D
mellesleg nem a jobbik mondja eztm hanem kutatéások, amihez semmi köze a jobbiknak.
de azért figyelitek a szánalmast: ami olyat állít ami a fidesznek vagy fideszeseknek nem mutat jól, akkor az jobbikos csúsztatás. kb ugyanaz a hozzáállás mint amikor lezsidóbérenceznek valamit. van azért közös bennetek és a primitívebb zsidózókban:)
akinek 18 évesen nincs 8 általánosa, vagy csak annyi van, az többnyire primitív, tisztelet a kevés kivételnek.
akinek nincs érettségije 18 évesen az minden rosszindulattól függetlenül iskolázatlan. tehát nem állítottam hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!