Nem furcsa, hogy az szervez tüntetést, akinek komoly érdekeltségei vannak egy MANYUP-ban? Nem teszi kicsit hiteltelenné? (Galló) Bocs, de akinek milliói függnek ettől, annak nehezebben hiszem el, hogy csak "értem" teszi=]
Nem furcsa. Nekem az furcsa, hogy a Fidesz közeli szakszervezetek nem szerveznek tüntetéseket.
Neked az nem furcsa, hogy azok a szakszervezetek, akik az előző kormány alatt egyfolytában csak tüntettek, most sehol sincsenek?! Most, amikor elveszik az emberektől a MANYUP-akat, teljesen alkotmányellenesen?! Most, amikor minden egyeztetés nélkül akarnak kialakítani új nyugdíjrendszert?! Most, amikor népszavazás nélkül akarnak teljesen új alkotmányt lefektetni a fejünk fölött, holott olyan operatív kérdésekben, mint vizitdíj, tandíj, korházi napi díj még nagyon fontosnak tartották a nép véleményének kikérését?! Most, amikor visszamenőleges hatállyal akarnak adót kivetni, holott ez a demokratikus jogállamokban a legnagyobb tabunak számít, olyannyira, hogy ezt kiemelve tanítják az egyetemeken?! Most, amikor szétesőben van a demokrácia és a jogállamiság, nem furcsa, hogy ezek a szakszervezetek csak helyeselni tudnak?! Ez tényleg nem vakarja a csőrödet?! Tényleg???!!!
"Neked az nem furcsa, hogy azok a szakszervezetek, akik az előző kormány alatt egyfolytában csak tüntettek, most sehol sincsenek?!"
azért ez nem igaz! a pedagógusok fognak demonstrációt szervezni, meg szerintem a BKV-sok is ne aggódj!
"Nem furcsa, hogy az szervez tüntetést, akinek komoly érdekeltségei vannak egy MANYUP-ban?"
Nem furcsa, a politika így működik.
Egyébként nem ártana a nagy hőbörgés közben nem elfelejteni, hogy nem a magánnyugdíj-pénztárakat államosítják, hanem a KÖTELEZŐ magánnyugdíjpénztár kizárólag latin-amerikai és kelet-európai országokban létező, IMF követelésre bevezetett, káros konstrukcióját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!