Valami furcsa bőrirritáció van a herezacskómon! Lehet ez komoly?
Figyelt kérdés
Nos hát ....első kérdésem szóval létszíves próbáljunk rendesen válaszolni. Tehát:
Általában simán szoktam maszturbálni semmi síkosító meg semmi de gondoltam kipróbálom. Egy olcsó és furcsa tapintású folyékonyszapannal tettem ezt de már az első nap utánra következő nap amikor újra csináltam ezzel a szappannal akkor már csípte a herezacskóm majd rá 3-4 nappal irritáció lépet fel a herezacskómon. Picit keményebb és helyenként érzékenyebb. Lehet ez valami fertőzés vagy valami? Egy kicsit megvagyok ijedve ,és egyenlőre nem akarom tudatni a szüleimmel.
2011. szept. 2. 22:31
1/4 anonim válasza:
Hát, talán jobban jársz, ha megnézeted orvossal. Illetőleg olvasd el a szappan mellékhatásait, vagy nézz utána interneten, milyen mellékhatások lépnek fel.
2/4 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam ,hogy esetleg allergiás tünet .
2011. szept. 2. 22:49
3/4 anonim válasza:
Próbáld szappan nélkül, natúre. Nem te voltál akinek valami nőtt a heréjére? Nagy baj nem lehet, legfentebb majd örökbe fogadtok gyerekeket. De a hererák csúnya betegség, még a hajad is kihullik tőle. A kemó meg egyenesen nagyon sz.ar.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát a sejtésem bejött. Méghozzá ,hogy ez az olcsó szappan vízhatlan és ahogy a rongyal letöröltem így beledörzsölődött a bőrkis pórusaiba és így ott "rászáradt" és hiába fürödtem 4 napig egyfolytába alaposabb dörzsölés lehozta hál istennek. Egyébként nem én voltam a herére növős srác. Köszi szépen mindenkinek:D
2011. szept. 2. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!