Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz a tanulatlan, iskolázat...

Fidesz a tanulatlan, iskolázatlan emberek pártja? (furcsa, mert idáig arról papoltak a fideszesek, hogy a jobbikosok a suttyók, de úgy néz ki még se mi vezetünk ebben)

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 26. 12:47
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Egyelőre most az a lényeg, hogy ne ők kerüljenek pozíciókba...:O

:Dd

2010. ápr. 26. 13:19
 12/42 anonim ***** válasza:
51%

"akinek nincs érettségije 18 évesen az minden rosszindulattól függetlenül iskolázatlan. tehát nem állítottam hülyeséget.

"

a szakmunkások ezek szerint akkor iskolázatlanok? milyen érdekes, hogy egy szimpla érettségivel rendelkező emberke sokkal nehezebben kap munkát, mint egy jól képzett szakmunkás...erősen csúsztatsz, barátom

2010. ápr. 26. 13:29
 13/42 anonim válasza:
7%

Rendkívül primitív, bunkó, tuskó, tanulatlan parasztnak érzem magamat, mivel nem jártam ki 3 év alatt az 5 éves gimnáziumot, és így 18 helyett a 20. évemre lesz meg az érettségim.

Szégyellem magam, de nagyon.

Ja igen, az érettségiddel kitörölheted a hátsó részedet. Szakképesítés nélkül nem fogsz munkát találni. Diploma pedig a minimum ahhoz, hogy jól is fizessen a munkád.

20/F

2010. ápr. 26. 13:39
 14/42 A kérdező kommentje:

van 3 OKJ-m (egy szar, egy emelt és egy felsőfokú), és jó adag tudásom az érettségi mellett. nulla diploma. jó fizetésem van, normális melóhelyem. keresett vagyok. nem protekcióval kerültem be sehova se, no kapcsolatok. és folyamatosan keresnek emberek ismerősök azzal a címszóval, hogy kellenék, mert jó szakember vagyok.

annyit megjegyzek, hogy ha csak a sulipapírra támaszkodnék és nem az önképzésre, akkor mehetnék max utcaseprűnek (seprűnek nem seprőnek).

én jól megvagyok fősuli és egyetem nélkül is köszi;)

mellesleg mondtam, hogy tisztelet a kevés kivételnek, de ezek szerint te nem érzed, hogy odatartozol, önkritika:)

2010. ápr. 26. 13:44
 15/42 A kérdező kommentje:

"ma 13:29"

a szakmunkás téma egy külön dolog, de bevallom, ebben igazad van, őket nem feltétlenül kell egy kalap alá vennem, de csak azokat akik rendesen kitanulják a szakmát.

2010. ápr. 26. 13:45
 16/42 A kérdező kommentje:
mellesleg még annyit, hogy ha lenne eszed, akkor gondolnád, hogy azokra gondoltam akik nem tanulnak már. de mindig akad 1-2 ilyen ember mint te, aki felkapja a vizet és csinálja a balhét ok nélkül gondolkodás helyett.
2010. ápr. 26. 13:52
 17/42 anonim ***** válasza:
Ki az iskolázatlan? Akinek 3diplomája van és káromkodik,bunkó,és még tisztán beszélni sem tud és munkanélküli? Vagy ,mi van azokkal akiknek 8.általánosa van és olyan esze hogy 20 évesen többszörös milliomos? Semmi köze az iskolázottságnak a PÁRTSZIMPÁTIÁHOZ...
2010. ápr. 26. 13:53
 18/42 A kérdező kommentje:
ma 13:39-anak írtam az utolsót.
2010. ápr. 26. 13:53
 19/42 A kérdező kommentje:

Nem is a pártszimpátiából lett megállapítva a statisztika.

azt viszont mutathatod, hogy a világon hány olyan ember van aki 8 általánost is alig végzett el, de milliomos-milliárdos és persze tisztességesen.

várom a listát:

2010. ápr. 26. 13:55
 20/42 anonim ***** válasza:
0%
idióták! négy éve nyílván az értlemiségiek többsége szavazott rájuk, a sok műveletlen, érettségi nélküli meg ész nélkül szavazott az mszp osztogató politikájára, mert ennyit tudnak sajnos. persze azóta nekik is szarabb lett, meg is látszik, hogy milyen sokan szavaztak a fideszre. nyilván jóval több emberből jóval több az, aki kevésbé művel, több az olyan, akinek nincs érettségije. nagyon bonyolult gondolatmenet, remélem sikerült megérteni.
2010. ápr. 26. 14:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!