Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért szidják Orbán V. _t? Az...

Miért szidják Orbán V. _t? Az államadósság csökken, a nagycsaládosoknak csomó kedvezmény. Régebben sem élt mindenki jól. Én úgy látom az ország fejlődik. Nem vagyok fideszes sem

Figyelt kérdés
más.Én csak nem tudom mit gondoljak.Segítsen aki tud,de ne gúnyolódjon szidalmazzon senki,inkább ne írjon,ha nem tudja elmagyarázni.Köszönöm
2017. aug. 1. 15:11
1 2 3 4 5
 41/42 apababa ***** válasza:
0%
Én mindig nézem a gazdasági adatokat, az hogy, melyik mit nyávog nem érdekel . Az biztos hogy elörébb vagyunk mint a gyurcsány félék alatt. Ha esetleg lopnak is a fideszesek akkor is több mindenre jut pénz mint náluk. Egy a biztos számomra, a fideszen kivül egyik párt sem alternativa. Mert akik voltak már hatalmon megmutatták mit tudnak akik meg nem azokra a jelenlegi hozzáálásukkal alkalmatlanok. Még arra sem gondolnak hogy megújjitsák a pártot. A posztokat csak a régiek egymás közt cserélgetik. És ne gondold hogy azért akarnak ök hatalomra kerülni hogy neked jobb legyen hanem például azért mert akkor az ö embereik nyerik a tendereket amiket most lopásnak neveznek. Nem emlékszem hogy lejjebb ment volna valaminek az ára is amióta tudom az eszem . 0% inflációra sem volt még példa. Csak amióta a fidesz van. Ami viszont számomra a legundoritobb az az, amikor szaladnak brüsszelbe sirni hogy büntessenek meg minket vagyis engem és téged mert ha megbüntettnek minket azt te meg én fizetjük.
2017. aug. 4. 08:03
 42/42 anonim ***** válasza:
Tudjátok a GDP-t lehet elég szépen pumpálni nem megtérülő kiadásokkal. A rengeteg stadion (meg a Sándor-palota felújítása, meg migráncskampány, meg ki tudja még mi) állami kiadásként belekerül a GDP-be. A Béla munkabére amit azért kapott mert lebetonozta a bejáratot a stadion előtt, fogyasztásként belekerül a GDP-be amikor elkölti a CBA-ban. De ennyi, nem fejlődik tovább az ország. Nem ad tartós munkákat, legfeljebb a három éjjeliőrét, mert a melósok ideiglenes munkára vannak felvéve. Nem pótol jóléti hiányt, amit a piac ne szolgáltatna, van elég sportlétesítmény az országban. Ez nem egy társadalmilag hasznos, vagy fenntartható gazdasági fejlődés. Nem érinti a társadalom elég nagy rétegét és nem növeli az általános jólétet. Következő évben csak akkor lehet hasonló szinten tartani a GDP-t ha újabb és újabb stadionokat építünk, és így lehet az egekig pumpálni, de ezt finanszírozni is kell valahonnan, mégpedig adókból, hitelekből és a gaz Brüsszel támogatásaiból.
2018. ápr. 3. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!