Miért szidják Orbán V. _t? Az államadósság csökken, a
nagycsaládosoknak csomó kedvezmény. Régebben sem élt
mindenki jól. Én úgy látom az ország fejlődik. Nem
vagyok fideszes sem
Figyelt kérdés
más.Én csak nem tudom mit gondoljak.Segítsen aki tud,de ne gúnyolódjon szidalmazzon senki,inkább ne írjon,ha nem tudja elmagyarázni.Köszönöm
Nem csak Orbán a probléma, hanem az egész társaság, sőt az egész hatalmi elit 1990 óta. Lehet 1-2 pozitívumot mondani. De mit számít, hogy csökken az államadósság pár százalékkal, vagy a rezsi, ha nem fejlődik a gazdaság? Ha az fejlődne, sokkal gyorsabban csökkenhetne az államadósság. A gazdaság gyenge, az életszínvonal alacsony, már mindenki elhúzott tőlünk még a térségből is, csak a románok nem. Sokkal jobb lehetne az élet, ha normálisan kormányoztak volna az elmúlt negyedszázadban. A kormányokat csak az érdekli, hogy hatalmon maradjanak, megnyerjék a választást, márpedig így nem lehet egy országot hosszú távon fejleszteni, csak rezsit csökkenteni, olimpiát rendezni, kerítést építeni, megajándékozni a nyugdíjasokat, stb.
2017. aug. 1. 15:51
12/42 anonim válasza:
1. Honnan tudod 100% biztosra, hogy az államadósság valóban csökkent-e?
2. mi az a csomó kedvezmény?
3. Valóban régebben sem élt mindenki jól, de az sem mindegy, hogy mekkora arányban nem élnek most sem jól.
4. Miben látod, hogy fejlődik? Példa?
2017. aug. 1. 16:03
13/42 anonim válasza:
Akik az egészségügyet hozzák fel azok tudják hogy 1990-től ez slágertéma?Mindegyik párt "megoldotta" de csak ellenzékből.Szerintetek mennyi pénzt kellene adni egy orvosnak hogy itthon maradjon és miből?Ma is jól él egy része a paraszolvenciából,nyugaton sem keresne annyit.
Nyaralni mikor tudtak gondtalanul a magyar emberek?Még a Kádár rendszerben sem.Valami most elindult és jó irányba ezt kellene értékelni.Nincs pénz 13.nyugdíjra stb.hiába ígérget az ellenzék,eladósodás lenne megint a vége.
2017. aug. 1. 16:06
14/42 anonim válasza:
"valami most elindult és jó irányba ezt kellene értékelni."
Mi az a valami és mi az a nagyon jó irány szerinted?
2017. aug. 1. 16:08
15/42 anonim válasza:
Jó irányba? Kérlek mondj már pár példát...
És az én gyerekkoromban(90es évek) bizony minden évben voltunk nyaralni.
2017. aug. 1. 16:09
16/42 Sulek Péter válasza:
Az ország fejlődik (papíron) a Fideszesek és a Fidesz média szerint minden rendben van, de nézz egy kicsit körbe. A stadionok meg hasonlók épülnek a külcsín, de amúgy a fontos dolgok pusztulnak, amire igazán kellene a pénz arra már nem jut.
2017. aug. 1. 16:19
17/42 anonim válasza:
Amúgy kérdező a nagycsaládosokon kívül él úgy még 6-7 millió másik ember is ebben az országban!
2017. aug. 1. 16:23
18/42 anonim válasza:
Az én szüleim amúgy 2008-ban nyaraltak utoljára.
A 2000-es években szinte minden évben volt a család a Balatonon.
2017. aug. 1. 16:24
19/42 Lazy Lover válasza:
papíron minden oké közben meg sz@rba a haza
2017. aug. 1. 16:26
20/42 anonim válasza:
Időpont ma 16:03 voltam és kíváncsi lennék miért pontoztak le, mert ellenérvet nem látok sehol...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!