Csak a jobbik és a fidesz a katolikus pártok, a többinek nincsen ezen álláspontja?
2017 et írunk és még mindig vannak olyan birkák akik a politikát ami valós dolog a vallással hasonlítgatják ami kitaláció
ha a vallásoknak alapja lenne nem vallásnak hanem tudománynak neveznék őket
Én a 3 szarvú unikornisokban hiszek hogy elhozzák a lottó ötöst, hogy miért? senki nem cáfolta a létüket így ugyan olyan eséllyel léteznek mint az a 100000 isten amit az emberiség kitalált történelme folyamán
"Éles ésszel, fürge géppel ás, fúr, termel
Az egész Föld, rajta minden élő a lábai előtt hever
Istent, Sátánt kreált a saját tulajdonságaiból
Történetünk az emberről szól"
1992-ben az általad magasztalt, vallásos OV mondta a Parlamentben (én még láttam): Térdre csuhások.
Úgy látszik, azóta megtért. Vagy most jobb ilyennek mutatnia magát. Már csak az a kérdés, mikor hazuodott. Pedig mondta azt is: sosem hazudtam.
Hát, ilyen ember ez. :(
soha nem mondott ilyet
ez is csak egy ilyen állítólag a balosok legendáriumában
Nem hazudott? Na akkor tessék. Ez a Origo, neki talán hiszel, bár azért nem Magyar Idők nevű nyomtatvány:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!