Ferenc pápa egyházfősége alatt van esély arra, hogy változzon az egyház álláspontja a homoszexualitással kapcsolatban?
Nem hiszem, mivel azt mondták elítéli a házasságukat és a fogadást. Habár akkor nem tudom, hogy nelehet nyitottnak nevezni...
A másik kedvencem volt a fogadással kapcsolatban, a gyerekek diszkriminációja. Ez azért vicces, mert azok a gyerekek pont az ilyen emberek miatt vannak "diszkriminálva".
Nem, nem fog.
Itt van egy cikk is, ami erről szól (ha tudsz jól angolul):
Jól meg kéne zsarolni őket.
Állítólag egy csomó homoszexuális van a Vatikánban. Fel kéne őket venni rejtett kamerával.
Sok sikert! :)
Nem lesz változás, hiszen Argentínában is "kőkonzervatív"-ként emlegetik, és én ennek örülök. Valahol talán azt olvastam, hogy azt nyilatkozta, hogy nem fog változtatni a katolikus doktrínákon, mert őt a katolikusok választották meg.
21:20
Örüléhetsz, úgy is kevés meleg fiatal követ el öngyilkosságot. Még több homoszexuális hullát akarsz látni.
Az egyház homofóbiája szülőket uszít a saját gyerekeik ellen.
Most komolyan!! Hogy lehet annak örülni, hogy a melegek ellen uszítják az embereket?
Láttad az Imák Bobbyért című filmet?
Egy igaz történet.
Számodra biztos egy pozitív, "happy" történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!