Engem teljesen hidegen hagy az egyház és az egész kereszténység, van rá esély hogy egyszer megtérjek, de nem akarok?
Én is így vagyok vele, de minek akarnál megtérni? :O
18/F
Az azokat az embereket minősíti, akik kötekednek veled. De nem az a baj velük, hogy keresztények, hanem az, hogy nem tudnak veled megfelelően elbeszélgetni.
A papok között aránylag nincs több pedofil, mint a tornatanárok között, csak feltűnőbbek, mert ez ellentmond annak, amit prédikálnak.
Ha majd megnősz, és kifogsz egy nagy szentfazék társat, akinek az egész családja bigott vallásos, meglátod, hogy addig nyúznak a nagymamák, míg beadod a derekad, és ott fogsz ülni a katolikus gyorstalpalón, aztán pár hónappal később az oltár előtt :D :D
Mint látom, lány vagy, akkor jobb a helyzet. Általában a nők felmenői a kezelhetetlenebbek. Bár láttam olyat az ismeretségi körben, hogy a lány tiltakozott, és a fiú erőlködött, aztán szegény menyasszony csak megtört a nagy vitatkozásban....
Ha te nem hiszel benne, akkor szerintem lehet nem is kellene érdekelnie, hogy most valami pap vizet löttyintett rád, amire nem is emlékszel, meg beírta a nevedet egy listába, ami senkit nem érdekel. Különben a papok tényleg nem mind pedofilok, biztos vagyok benne, hogy vannak normálisak is. Ha nem akarsz "megtérni", ahhoz kinek mi köze van? Hagyjanak már...Mi az, hogy az ördögnek adtad a lelked? :D Akkor én mit mondjak? Nem vagyok megkeresztelve, nem jártam hittanra, stb.-re, semmi ilyen. Akkor biztos pokolra jutok...
Hány éves vagy amúgy?
Ha kiírok ehhez hasonló kérdést, állandóan letol valaki!
Minek a Hányévesdi kérdés már megint?
Tök mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!