Engem teljesen hidegen hagy az egyház és az egész kereszténység, van rá esély hogy egyszer megtérjek, de nem akarok?
Esély mindig van rá.
Egy ismerős fiatalember megrögzött ateista volt,és minden vallásos emberrel vitatkozott. A barátnőjével is azért szakított,mert az mélyen vallásos volt.
Fél év múlva autóbalesete lett,a gerince sérült meg. Az orvosok szerint már az is csoda lesz,ha annyira felépül,hogy tolószékben közlekedhet. Természetesen nagyon kétségbeesett emiatt. A volt barátnője meglátogatta,és azt mondta neki,hogy így is szereti. Minden nap imádkozni fog érte,hogy az Isten tegyen csodát és felépüljön a fiú. A lányt durván elzavarta,amiért ilyeneket mond neki. A lány nem ment be többet hozzá,de imádkozott érte mindennap.
A fiú két év múlva,ha bottal is ,de tudott járni,és dolgozni is.
Megkereste a lányt,megtért és öszeházasodtak.
Ezért ne mondd semmire,hogy soha. A sorsunkat nem látjuk előre.
Jaaj melyik filmes részlet volt ez?
Ne röhögtess már! Isten nem tud csodát tenni!
a provokáláson túl, mi a kérdés???
kedves MODERÁTOR!
Ez nem baromság, már bocsi!
Ez a valóság és ez történik velem. Mindennek van oka, így nekem is van hogy ilyen lettem!
"Én soha nem beszélek ilyenekkel"
És mégis írsz nekem.
Már kérdezni sem lehet? Még annyi jogom csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!