Magyarországon miért sokkal népszerűbb az illiberális politika, mint a liberális?
Magyarországon a két(-három) legnépszerűbb párt a Fidesz-KDNP és a Jobbik, a választók 2/3-a őket támogatja.
Az egykor második számú politikai erő, az SZDSZ már teljesen el is tűnt, utódja a Magyar Liberális Párt/Liberálisok támogatottsága is 1% alatti lehet. Az újabb zöld-liberális LMP is csak 5-6%-on áll, nem tud előrébb lépni.
Mert ha vitya azt mondaná a liberálisokra, hogy kannibálok, akkor van az a 1,5 milliós elmebeteg réteg, aki ezt is beszopná neki.
Lásd néhány előttem válaszoló :-D
"Privátban kaptam. Nem ott tettem fel a kérdést, így a válasz is ide tartozik "
Milyen fura, hogy most nem másolja ki 72%, hogy mit privátozott.
Újabb liberális kettős mérce, csúsztatás.
Egyébként privátban kénytelen volt elismerni, hogy nekem van igazam.
Van még kérdés, hogy miért nem népszerű a liberalizmus?
Csúsztatásokra senki nem kíváncsi.
De, pontosan a magyarok érzelemvilágával van probléma. Hogy abból hogy fog jólét fakadni szerinted, hogy csinálunk ide egy diktatúrát és akkor minden és mindenki a fideszes slepp kezébe kerül Magyarországon és nekik dolgozhat lényegében jobbágyként, azt nem értem.
Pontosan demokrácia kellene és egyenlőség, hogy az egyik ne 100 ezret keressen havonta, miközben a másik 100 milliárddal lesz gazdagabb egy évben, ráadásul olyan alapon, hogy a kormány odaadja neki a havi 100 ezret keresők leadózott pénzéből.
22es, örülök, hogy személyem alapján általános következtetéseket tudsz levonni a liberálisokról...
Már csak azt szeretném tudni (amit privátban is kérdeztem, hiába), hogy honnan a fszból szedted, hogy én liberális vagyok? :D
"Amikor a nok bajnokai a sved feministak hijabot viselnek mintegy onmaguk ideologiajat szembe kopve"
Nem veszed észre a lejáratást, ami a liberalizmus ellen megy? Sikerült is nekik, mert egyre radikalizálódik a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!