Miért Vona mellénye miatt vagytok felháborodva, amikor izraeli zászlós kitűzővel jelentek meg képviselők, köztük Martonyi a szabadkőműves aki a leendő külügyminiszter lesz?
Szálasi sem, azért volt nyilas, mert esküt tett a koronára és volt hadserege.
Hanem, mert a Nyilaskeresztes párt vezetője volt.
Persze, épp ezért nem azt írtam, hogy a Jobbik egy nyilas párt, hanem hogy a retorikája nyilasSZERŰ elemeket tartalmaz.
Persze rengeteg eleme van a Jobbiknak, ami nem nyilasSZERŰ.
De például a programja sem nyilasSZERŰ, ezért ezt sem mondom, hogy a Jobbik nyilas párt.
A programjával kevésbé van bajom, engem a retorikája, meg ez a valahogy mindig visszacsatolunk a náciSZERŰ elemekre.
Tehát érted mondjuk Vona véletlenül sem egy nagy piros-fehér-zöld csíkos zászlóval, vagy egy piros-fehér-zöld csíkos sálban teszi le az esküjét, neki valahogy azért csak vissza kell csatolnia az Árpád-sávhoz.
Nem Szűz Máriára esküszik például, hanem a Szent Koronára, meg ilyenek.
náciSZERŰ helyett nyilasSZERŰ.
Ez még a kérdező nácivadászos linkje miatt maradt bennem:).
" Persze, épp ezért nem azt írtam, hogy a Jobbik egy nyilas párt, hanem hogy a retorikája nyilasSZERŰ elemeket tartalmaz. "
ÚGYMINT?
"neki valahogy azért csak vissza kell csatolnia az Árpád-sávhoz. "
AZ ÁRPÁD SÁV A LEGŐSIBB MAGYAR ZÁSZLÓ JÓ LENNE HA MEGJEGYEZNÉD
# 55/
Az addig rendben van, de nem mindegy mire használják fel, milyen ideológiát társít hozzá a jobbik.
Kétlem hogy az ősi Magyarok ezt büszkén néznék,
főleg hogy az országot a betelepítések hozták rendbe, lévén több alkalommal is majdnem teljesen kipusztult a Magyarság.
Mind keveredettek vagyunk már más nemzetből érkezők vérvonalával.
Nem hiszem hogy lehetne még találni egyáltalán úgynevezett "tiszta vérű magyart"
(lásd pl. III. Béla)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!